Bouwnummers De Veluwse Proeftuin fase 1

15 juli '20

De bouwnummers met de indicatieve prijzen en concept plattegronden staan online. Ook hebben we nieuwe concept beelden op de website geplaatst. Welk bouwnummer is jouw favoriet? Bekijk snel het woningaanbod.

image alt

Welk appartement spreekt jou het meeste aan?

In de De Veluwse Proeftuin fase 1 worden 32 appartementen geraliseerd. Gaat jouw voorkeur uit naar 3- of 4-kamer appartement met een balkon van 16 m2? Of zoek je juist een grotere buitenruimte? Kijk dan eens naar de 5-kamer appartementen of de penthouses met een balkon van 32 m2 en 50 m2. Vanuit elke appartement heb je straks een prachtig uitzicht. Je woont hier echt tussen het groen. Welk appartement spreekt jou het meeste aan? Laat het ons weten door je NAW-gegeven achter te laten onder het appartement van jouw voorkeur. Zo blijf je ook meteen op de hoogte van al het nieuws rondom jouw favoriete woning.

image alt

Voorlopige prijzen

Hoewel de definitieve prijzen nog niet zijn vastgesteld, zijn er nu wel indicatieve bouwnummerprijzen bekend. Aangezien alle appartementen iets groter zijn geworden, vallen de prijzen iets hoger uit dan eerder gecommuniceerd. Zo hebben de 5-kamer appartementen nu een woonoppervlakte van 174 m2 en standaard 2 parkeerplaatsen en 2 badkamers. En ook de penthouses zijn een stuk groter geworden. Heb je al een woning op het oog? Kijk dan gauw bij het woningaanbod of jouw favoriete woning binnen je budget valt. Uiterlijk een week voordat de verkoop start zijn de definitieve v.o.n. prijzen bekend.

Bouwnummers bekijken
  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod