Bouwnummers De Veluwse Proeftuin fase 1B

7 december '20

De bouwnummers met de definitieve prijzen staan online. Maar hoeveel kost jouw favoriete appartement eigenlijk? En wat is er allemaal bij die prijs inbegrepen? Nu de prijzen van de appartementen definitief zijn vastgesteld kan je vast een financiële check aanvragen. Zo vergroot je straks de kans op jouw droomwoning. 

image alt

Een zeer complete woning

Bij sommige woningen zijn de balkonafmetingen en/of de gebruikersoppervlaktes gewijzigd. Dit heeft invloed gehad op de definitieve prijssteling. Voordat je doorklikt naar het woningaanbod en de bijbehorende definitieve prijzen, leggen we je nog even uit wat je allemaal krijgt voor deze prijs:

  • Vloerverwarming en aansluiting op het warmtenet van Ede
  • Een eigen parkeerplaats voor bouwnummers 36, 39, 42, 44, 47, 49, 51, 53, 54, 56, 57 en 59.
  • Een complete badkamer met Villeroy & Boch sanitair
  • Inclusief Siematic keuken
  • Gemeenschappelijke fietsenstalling
  • Natuurlijke zonwering
  • Groene gevel
  • EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0

Doe vast een financiële check

Wanneer je interesse hebt in één of meerdere bouwnummers en je jouw kans op een woning wil vergroten is het aan te raden een financiële check te laten doen. Een financiële check is een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur waarin staat wat je bij de bank kunt lenen. Dit document kun je, zodra de inschrijfperiode is gestart, uploaden in je persoonlijke Mijn Eigen Huis account.

Waar kan ik een financiële check aanvragen?

Henk Jansen van Rabobank Vallei en Rijn denkt graag met je mee over wat er financieel mogelijk is. Hij kan inzicht geven in de financiële zaken die komen kijken bij de aankoop van een nieuwbouwwoning en kan gratis een financiële check voor je opstellen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan je bellen naar 0318-660660 of een mail sturen naar financieeladvies.vr@rabobank.nl.

Rabobank adviseurs
  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod