Concept plattegronden De Veluwse Proeftuin fase 2

4 maart '21

Op dit moment zijn we druk bezig met de verkoop voorbereidingen van De Veluwse Proeftuin fase 2. Nu hebben we concept plattegronden van de architect gekregen en die meteen onder het woningaanbod op de website geplaatst. Daarnaast is het goed om te weten dat de 2 onder 1 kapwoningen nu vrijstaande woningen zijn geworden.

Indeling woningen

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de definitieve plattegronden. Zodra de verkoop start worden deze op de website geplaatst. Het kan dus zijn dat de indeling die je nu ziet op de concept plattegronden nog gaat veranderen. Maar het geeft al wel een goed beeld hoe de woningen er ongeveer van binnen uit komen te zien.

De vrijstaande woningen worden 5,75 meter breed en 7,20 meter lang. Op de begane grond vind je de keuken met bijkeuken en tuinterras en op de eerste verdieping vind je de woonkamer met bosterras. De slaapkamers en badkamer vind je op de tweede en derde verdieping. De tussen- en hoekwoningen zij 5,75 breed en 9,62 lang. De keuken bevindt zich aan de voorkant van de woning en op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en een badkamer. De zolder is nog vrij in te delen. Welke woning spreekt jou het meeste aan? 

  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod