Dat smaakt naar meer!

30 september '20

De Veluwse Proeftuin komt steeds meer tot leven. Zo hebben we de definitieve artist impressions op de website geplaatst. En vertelt foodtruck Eddy je in een video waarom je hier elke dag thuis zou willen komen!

Artist Impressions

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een appartement, dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven. Maar met 'artist impressions' proberen we wel jouw toekomstige woning zo goed mogelijk te visualiseren. De gemaakte exterieur beelden geven een goed beeld hoe groen je straks woont in De Veluwse Proeftuin. 

Even binnenkijken?

Zie jij jezelf wel wonen in één van de appartementen in de Veluwse Proeftuin? Dan ben je vast ook heel benieuwd naar de indeling van deze woningen? Bekijk onderstaande interieur beelden en droom vast weg! Hoe richt jij straks jouw droom appartement in? 

Interieurs 99m2

Type A
Type A

Interieurs 101m2

Type B
Type B

Interieur 115 m2

Type G

Interieur 127 m2

Type C

Interieurs 174 m2

Type D
Type D

Interieurs penthouses

Type E
Type E
Interieur

Zie jij jezelf hier wel wonen?

Geef jouw favoriete bouwnummer(s) een hartje om deze op jouw persoonlijke wensenlijst te plaatsen. Daarmee kan je straks bij de start van de verkoop je voorkeuren gemakkelijk doorgeven. 

Een wensenlijst maken
  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod