De gemeenschappelijke huiskamer

20 juli '21

Wanneer je straks het appartementengebouw in De Veluwse Proeftuin fase 3 binnenloopt vind je aan de linkerkant de gemeenschappelijke huiskamer. De huiskamer zoals afgebeeld is tevens de entree van het appartementengebouw. Je vindt hier de brievenbussen, een keuken met eettafel en een terras met tuintafel. Hoe de gemeenschappelijk woonkamer er uiteindelijk echt uit komt te zien wordt bepaald door de VVE in samenspraak met de bewoners.

Collectieve tuin

Hoe de gemeenschappelijk woonkamer er uiteindelijk uit komt te zien wordt bepaald door de VVE in samenspraak met de bewoners. Wordt deze ruimte straks gebruikt als gezellige huiskamer waar gezamenlijk gekookt wordt of spelletjes worden gespeeld? Of juist als een ‘Co-working space’ wat meer dient als kantoor? De inrichting van de woonkamer (tafels, stoelen, lampen ect.) zoals afgebeeld is niet bij de oplevering inbegrepen, maar dient door de VVE zelf te worden ingericht. De afwerking en de plantenbakken zijn wel inbegrepen zoals afgebeeld. Ook is een stelpost van € 12.500 voor de keuken opgenomen. Heb je als koper al een goed idee over de invulling van deze ruimte? Stuur dan een mail naar verkoop@bpd.nl. 

Naast de gemeenschappelijke huiskamer met terras is er ook nog een gezamenlijke fietsenstalling en een een collectieve tuin met schanskorven voor nest- en voedselgelegenheid en fruitbomen waar je een picknicktafel vindt. Hier maak je straks een praatje met je buren terwijl je samen geniet van zelf geplukt fruit. 

  Ik heb een vraag
  Meer nieuws lezen