Definitieve prijzen De Veluwse Proeftuin fase 4

27 mei '22

Binnenkort start de verkoop van De Veluwse proeftuin fase 4. Nu de prijzen van de beneden- en bovenwoningen definitief zijn vastgesteld kan je alvast een financiële check aanvragen. Zo vergroot je straks de kans op jouw droomwoning. Maar hoeveel kost jouw favoriete woning eigenlijk? En wat is er allemaal bij die prijs inbegrepen?

image alt

Een zeer complete woning

Voordat je doorklikt naar het woningaanbod en de bijbehorende definitieve prijzen, leggen we je nog even uit wat je allemaal krijgt voor deze prijs:

  • Vloerverwarming en individuele lucht/water warmtepomp
  • 1 eigen parkeerplaats
  • Een complete badkamer met Villeroy & Boch sanitair en kranen van Hansgrohe
  • Eigen PV paneel met mogelijkheid tot uitbreiding
  • Gemeenschappelijke fietsenberging
  • SWK Waarborgcertificaat

Vrij op naam
Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende kostenposten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Doe alvast een financiële check

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft. Je kan deze financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank. Aan deze financiële check zijn bij de Rabobank geen kosten verbonden.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor jouw woning in de De Veluwse Proeftuin fase 4. Neem hiervoor contact op met een van onderstaande Rabobank adviseurs of met een adviseur van Domicilie. Klik op onderstaande button voor het aanvragen van een financiële check bij de Rabobank. Je wordt dan uiterlijk binnen 24 uur gebeld door een adviseur van het nieuwbouwteam. Voor contact met Domicilie kunt een e-mail sturen naar: nieuwbouw@domicilie.nl of bel hen op 0318 67 25 25.

De Rabobank helpt je

Henk Jansen en Tom Tieman van Rabobank Vallei en Rijn denken graag met je mee over wat er financieel mogelijk is. Zij kunnen inzicht geven in de financiële zaken die komen kijken bij de aankoop van een nieuwbouwwoning en kunnen gratis een financiële check voor je opstellen.

Financiële check aanvragen
Henk
Tom
  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod