Jouw keuken en badkamer uitkiezen tijdens de lockdown

20 januari '21

Helaas zijn alle keuken en badkamer showrooms vanwege de huidige coronamaatregelen tijdelijk gesloten en dat is natuurlijk erg onhandig wanneer je net een woning hebt gekocht. Uiteraard zijn er nog genoeg mogelijkheden om als nog jouw droomkeuken en badkamer uit te kiezen en de meer- en minderwerk opties te bespreken met de woonconsulent. We vertellen je er graag meer over.

Afspraak met de woonconsulent

Voor de meer- en minderwerkgesprekken en het uitzoeken van jouw perfecte badkamer zal de woonconsulent van Van Wijnen binnenkort contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Hij zal dan met u de mogelijkheden bespreken hoe deze afspraak op het gewenste moment kan plaatsvinden.

Realiseer jouw droomkeuken vanuit huis

Thuis vanaf de bank of eettafel jezelf oriënteren op je nieuwe droomkeuken? Dat is mogelijk bij Eigenhuis Keukens. Onze keukenadviseurs staan in onze showrooms klaar om met jou te videobellen en je zo virtueel mee te nemen door één van onze showrooms. Onze keukenadviseur bespreekt samen met jou je wensen en loopt vervolgens een rondje door de showroom om de verschillende keukenstijlen en keukenopstellingen te laten zien. Maak een stop bij het Keuzeplein en kies je favoriete fronten, werkblad en keukengrepen uit. Uiteraard neemt de keukenadviseur de voor- en nadelen van alle opties door en geeft hij advies over welke keuzes het beste bij jouw wensen passen. Zo wordt het ook tijdens de lockdown mogelijk om toch jouw droomkeuken samen te stellen!

In verband met het coronavirus proberen we natuurlijk persoonlijk contact zoveel mogelijk te beperken. Maar in overleg is het ook mogelijk om advies aan huis te ontvangen van één van onze keukenadviseurs. Uiteraard nemen we bij een eventueel bezoek alle maatregelen vanuit het RIVM in acht.

Afspraak maken
  Wegwijzer bij aankoop woning
  Keuken afspraak maken