Maak vast kennis met de makelaars van De Veluwse Proeftuin

13 mei '20

Je hebt straks de mogelijkheid om het volledige aankoopproces voor een woning in De Veluwse Proeftuin, digitaal te doorlopen. Maar wat als je liever met een makelaar om tafel gaat? Kan dat dan nog wel? Natuurlijk! We stellen de betrokken projectmakelaar, graag aan je voor.

Domicilie Makelaars

Domicilie Makelaars is als plaatselijke makelaar betrokken bij de verkoop van de eerste woonwijk De Veluwse Proeftuinen in het World Food Center. Het kantoor is al jaren gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouwprojecten in Ede en omstreken. Zo hebben ze het grootste deel van de projecten op de andere kazerneterreinen in Ede succesvol verkocht, waardoor ze als geen ander met het terrein bekend zijn! Het enthousiaste nieuwbouwteam van Domicilie zorgt ervoor dat de aankoop van jouw nieuwe woning prettig en zorgeloos verloopt.

image alt

Christiaan de Boer

Christiaan de Boer is nieuwbouwspecialist bij Domicilie Makelaars. Samen met het nieuwbouwteam neemt hij graag de tijd om jou alles te vertellen over je toekomstige droomwoning en de wijk! Het team staat ook voor je klaar om je te helpen met alle zaken rondom je nieuwe woning. Zo weet je goed waar je aan toe bent en kun je zorgeloos uitkijken naar de verhuizing! Wanneer het project in verkoop is, kun je altijd met vragen terecht bij het nieuwbouwteam via 0318-69 35 02 of ede@domicilie.nl. De koffie staat klaar!

  Meer nieuws lezen
  Ik heb een vraag