Nieuw woningaanbod: De Veluwse proeftuin fase 3

4 mei '21

Nu de appartementen in De Veluwse Proeftuin fase 1A allemaal zijn verkocht, is het tijd om een nieuwe fase aan te kondigen: De Veluwse Proeftuin fase 3. Deze fase bestaat uit 43 appartementen. Bekijk snel het nieuwe woningaanbod en meld je aan voor deze projectfase zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer de verkoop start.

image alt

Meld je aan voor het woningtype van je voorkeur

Het woningaanbod in De Veluwse Proeftuin fase 3 is zeer divers. Zo komen er 24 appartementen met 3 kamers tussen de 70 - 105 m2, 5 appartementen met 4 kamers tussen de 140 - 182 m2 en 2 appartementen met 5 kamers van 178 en 219 m2. Welk woningtype spreekt jou het meeste aan? Laat je NAW gegevens achter onder het woningtype van jouw voorkeur. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en deze aanmelding geldt ook als aanmeldduur. Dus hoe sneller je dit doet hoe groter de kans op een woning.

Naar het woningaanbod

Concept vanafprijzen

De definitieve prijzen voor De Veluwse Proeftuin fase 3 zijn nog niet vastgesteld, maar we hebben wel de voorlopige vanafprijzen per woningtype op de website gepubliceerd. Binnenkort maken we ook de voorlopige prijzen op bouwnummerniveau bekend. De definitieve bouwnummerprijzen volgen later.

  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod