Wat is er nog beschikbaar in De Veluwse Proeftuin?

26 februari '21

Meer dan 70% van de appartementen in De Veluwse Proeftuin fase 1 is verkocht en er staan nog meerdere bouwnummers in optie. Mocht je dus opzoek zijn naar een appartement in Ede wacht dan niet te lang want er zijn nog slechts 3 woningen vrij!

image alt

Bouwnummer 4

Wat een heerlijk appartement op de 1e verdieping van het appartementengebouw aan de bosrand. Je woning is van alle gemakken voorzien, met een woonoppervlakte van 99 m2, een woonkamer/keuken, 2 slaapkamers en een eigen parkeerplaats in de kelder. Bovendien heb je aan de woonkamer nog een buitenruimte van ruim 18 m2 met uitzicht op het groen. Nieuwsgierig? Kom even binnen!

Appartement bekijken
image alt

Bouwnummer 6

Dit heerlijke 3-kamer appartement van 101 m2 ligt op de 1e verdieping van het appartementengebouw. De woonkamer heeft een open keuken en een heerlijk terras van 18 m2 op het Zuid-Westen. Er zijn 2 slaapkamers, een ruime badkamer en een opberghok. Iets voor jou? 

Meer weten
image alt

Bouwnummer 52

Dit appartement van 66 m2 op de 2e verdieping van het appartementengebouw is van alle gemakken voorzien. Je vindt er een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en bovendien een balkon op het zuiden! Zet zomers lekker de balkon deur open en laat de zon naar binnen! Lijkt dit je wat?

Woning ontdekken
  Meer nieuws lezen
  Beschikbaar woningaanbod bekijken