Appartementen De Veluwse Proeftuin fase 1A toegewezen

2 december '20

De appartementen in De Veluwse Proeftuin fase 1A zijn toegewezen. We feliciteren iedereen die een optie heeft gekregen. Er zijn nog enkele woningen vrij. Bekijk het beschikbare woningaanbod en vraag meteen via de website een optie aan.

Je hebt een optie! En nu?

Gefeliciteerd, je hebt een optie gekregen! Je kunt je toegewezen optie bekijken en accepteren in jouw Mijn Eigen Huis Omgeving. Het is belangrijk dat je dit binnen 2 dagen doet. Daarna kan je er voor kiezen om meteen over te gaan tot aankoop of eerst een afspraak te maken met de makelaar. Maak deze keuze binnen 24 uur. Je tekent de contracten straks online thuis vanaf de bank of samen met de makelaar op kantoor. 

Digitaal tekenen

Geen woning?

Alle kandidaten die geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen, hebben een e-mail ontvangen dat ze reservekandidaat zijn. Indien een kandidaat die een optie heeft gekregen afhaakt wordt de reservekandidaat gebeld door de makelaar. Wij doen geen uitspraak over op welke plek je op de reservelijst staat.

Wel zijn er nog enkele appartementen vrij. Het gaat om bouwnummers 003, 004, 005, 008, 012, 020 en 027. Mocht je interesse hebben in één van deze woningen neem dan contact op met Domicilie Makelaars via 0318 693 502 of nieuwbouw@domicilie.nl.

  Meer nieuws lezen
  Beschikbaar woningaanbod bekijken