Rust, maar wél met de reuring dichtbij!

Dat je hier zo dicht bij de voorzieningen, station en snelweg woont, merk je niet in De Gelderse Stadstuin. Rust, maar wél met de reuring dichtbij! Hier kun je zowel met de fiets, auto als trein prima uit de voeten. We zetten het voor je op een rij.

Uniek, wonen naast het bos en op loopafstand van het station

De Gelderse Stadstuin ligt op 5 minuten lopen van station Ede-Wageningen. Hier rijden meerdere intercitytreinen per uur. Je bent in 13 minuten in Arnhem, Utrecht is een half uurtje treinen en Amsterdam bereik je in 45 minuten. Over 3 jaar staat hier een gloednieuw station. Tot die tijd blijft het oude station gewoon bestaan. De gemeente pakt deze transformatie groots aan, want er komt ook een grote P + R en een gloednieuwe fietsenstalling. Dat maakt reizen naar andere steden met het openbaar vervoer wel heel aantrekkelijk.

image alt

Fiets zoveel je kunt

Ook met de fiets kun je hier prima uit de voeten. Even concreet: je fietst in 6 minuten naar het centrum van Ede. Dus wat je ook van plan bent en waar je ook werkt, je bent er snel vanaf De Gelderse Stadstuin. En als we je mogen tippen, in je prachtige Veluwse achtertuin kun je geweldig mountainbiken.

Of pak je de auto?

Hoewel je hier dus niet echt een auto nodig hebt, en fietsen gestimuleerd wordt door de strategisch geplaatste fietsbergingen, is het wel fijn om te weten dat je via de Klinkenbergerweg zo op de A12 en A30 bent. Met een half uur rijden ben je in het gezellige Amersfoort of Arnhem. De mooie, glooiende Nieuwe Parklaan met veel bomen zorgt voor een soepele afhandeling van doorgaand verkeer.

Een vraag? Wij staan je graag te woord
Boodschappen, tennisbaan of kapper? Bekijk de voorzieningen