Goed voorzien, dat proef je gelijk

Dat je straks op dé food-ontmoetingsplek in Nederland woont, proef je overal. Genieten van lekker, gezond eten en de Veluwe die je tot je achtertuin mag rekenen. Een smaak die nooit verveelt. Stel je eens voor hoe eindeloos mooi je kunt wandelen. Spot de ‘Big five van de Veluwe in jouw spreekwoordelijke achtertuin. Naast de geweldige natuur die je omringt, zijn er in de buurt nog veel meer voorzieningen.

image alt

World Food Center Experience

Niet direct voor de deur van De Gelderse Stadstuin, maar wel in de wijk en dus op loopafstand, komt het World Food Center Experience. Een geweldige plek waar je de wereld van voedsel kunt beleven. We dagen je uit om ook alle andere initiatieven die zich in de omgeving ontpoppen te verkennen.
Als het op de praktische zaken aankomt, zit je goed in De Gelderse Stadstuin. 

Meer weten over de Experience
image alt

Alle voorzieningen in de buurt

In de buurt zijn diverse basisscholen en kinderopvangmogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Daarnaast vind je op het World Food Center veel lokale ondernemers zoals Smaakpark, het Food- Unplugged festival en Jorisbrood. Voor je dagelijkse boodschappen en meer fiets je in een paar minuten naar het centrum van Ede. Ede heeft een theater, bios, veel horeca en een gevarieerd winkelaanbod. En wil je meer, dan ben je met de trein binnen een kwartier in hartje Arnhem.

Woning kopen in De Gelderse Stadstuin? Zo werkt het!
Heb je vragen? Wij beantwoorden ze graag