Conceptbeelden De Veluwse Proeftuin fase 3

29 juni '21

Naar verwachting start eind deze maand de verkoop van de 43 appartementen in De Veluwse Proeftuin fase 3 en daarom zijn we druk bezig met de voorbereidingen. We geven je nu alvast een voorproefje door enkele exterieur conceptbeelden te laten zien die op dit moment verder worden uitgewerkt. Kijk je mee?

image alt

Artist impressions

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis, dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven of gaten en kieren te inspecteren. Nu brengt zo'n nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee, want gaten en kieren die zijn er niet. Om de sfeer te proeven, maken wij levensechte beelden voor je. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Die beelden noemen we 'artist impressions'.

Schrijf je in voor deze fase

Zie jij jezelf hier al wonen? Ga dan snel naar het woningaanbod, kies je favoriete bouwnummer uit en klik op de button aanmelden voor deze fase. Belangrijk, want de datum waarop je je aanmeldt voor deze fase telt straks mee bij de toewijzing van de woningen. Hoe sneller je dit doet, hoe meer kans op een woning. Lees hier alles over de toewijzing van de woningen in De Veluwse Proeftuin fase 3.

  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod