De bouw van De Veluwse Proeftuin fase 1 gaat starten!

31 mei '21

Goed nieuws voor de kopers van een woning in De Veluwse Proeftuin fase 1. Alle opschortende voorwaarden zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst zijn vervuld. En dat betekent dat de kopers naar de notaris mogen en dat de bouw van de appartementen binnenkort start.

Naar de notaris

Nu de bouw van jouw gekochte nieuwbouwwoning binnenkort echt gaat starten, is de volgende stop: de notaris. Het is belangrijk om daar zo snel mogelijk langs te gaan, anders betaal je bouwrente. Bij de notaris teken je de leveringsakte en de hypotheekakte. We leggen je in de video graag uit wat dat inhoudt.

Wanneer start de bouw?

Van Wijnen is inmiddels gestart met de bouwwerkzaamheden. Kopersbegeleider Arie Pols, informeert je verder tijdens de bouwperiode. Ook wordt er maandelijks beeldmateriaal van de bouwplaats op de website geplaatst om jou als koper op de hoogte te houden van de bouw van jouw woning.

Wij wensen de kopers van een woning in De Veluwse proeftuin fase 1 mede namens Van Wijnen een voorspoedige bouwperiode, een goede verhuizing en een heel mooie tijd in hun nieuwe woning toe.

  Beschikbaar woningaanbod
  Contact opnemen