Een magische plek om te wonen

28 april '20

In Ede, in de regio Foodvalley en vlakbij de Wageningen University & Research, wordt het voormalige kazerneterrein Maurits Zuid omgetoverd tot dé food-ontmoetingsplek in Nederland: het World Food Center. Een plek waar bedrijven en organisaties zich vestigen, waar bezoekers spelenderwijs alles over ons voedsel te weten komen en waar mensen wonen, werken en thuiskomen. Het is een plek waar voedsel centraal staat en de adembenemende natuur van de Veluwe letterlijk het gebied binnenkomt. In dit bruisende stadsgebied vol natuur staat samen eten, telen, spelen, leren, oogsten en verkopen centraal. Op deze magische plek wil jij straks toch ook wonen!

image alt

De Veluwse Proeftuin

In Het World Food Center komen straks meerdere plekken om te wonen. De eerste wijk die straks in verkoop gaat is: De Veluwse Proeftuin. In deze wijk komen circa 130 woningen verdeeld over 3 fases. In De Veluwse Proeftuin fase 1 komen twee appartementencomplexen waarvan één met 3-, 4- en 5-kamer koopappartementen en penthouses, je ziet dit gebouw op het concept plaatje hiernaast. De circa 32 appartementen hebben naar verwachting een woonoppervlakte van 110 - 200 m2 en krijgen allemaal een parkeerplaats en een ruim balkon. 

In De Veluwse Proeftuin fase 2 komen circa 32 eengezinswoningen. Zo komen er tussen- en hoekwoningen van circa 150 m2 en 2 onder 1 kapwoningen van circa 180 m2 die prachtig uitkijken over De Veluwe. 

Hier wil jij toch ook wonen?

Kies voor een gezondere, bewuste levensstijl en word onderdeel van het World Food Center! Maak je interesse kenbaar door je NAW-gegevens achter te laten onder jouw favoriete woningtype. Zo houden we je de komende tijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom De Veluwse Proeftuin. Daarnaast vergroot je ook de kans op een woning! Wanneer de woningen namelijk in verkoop gaan telt je aanmeldingsdatum en tijd namelijk mee in de toewijzing. 

  Woningaanbod bekijken
  Meer weten over de toewijzing