Verkoop De Veluwse Proeftuin fase 3 gestart

20 juli '21

Het is zover: de verkoop van de appartementen in De Veluwse Proeftuin fase 3 is gestart! Je kunt t/m dinsdag 27 juli 15.00 uur online maximaal 5 voorkeuren doorgeven in jouw persoonlijke account. Vergeet niet je financiële check te uploaden! Op woensdag 28 juli om 15.00 uur worden de woningen toegewezen.

image alt

Geïllustreerde plattegronden

Waar komt de bank te staan? Wij helpen je vast een handje om dat te bepalen! De definitieve plattegronden zijn onder het bouwnummer van jouw voorkeur ingekleurd en aangekleed te bekijken. Dan krijg je vast een goed beeld van hoe je jouw nieuwe woning kunt indelen!

Het indelen van je nieuwe appartement is altijd lastig op basis van een plattegrond. Waar komt bijvoorbeeld de bank te staan? En kies je straks voor een ronde of rechthoekige tafel? Wij helpen je vast een handje om dat te bepalen. Zo hebben wij vast een standaard indeling voor je uitgewerkt. De geïllustreerde plattegronden zijn onder het bouwnummer van jouw voorkeur te bekijken. Zo krijg je meteen een goed beeld van hoe je jouw nieuwe woning kunt indelen! 

Let op de verkooptekeningen zijn leidend. Deze gedetailleerde plattegronden (op schaal) kan je per bouwnummer downloaden. 

image alt

Appartementen zoeker

Om de indeling van het appartementengebouw goed te kunnen laten zien hebben we een appartementen zoeker laten maken. Zo kan je zelf het complex 360 graden rond draaien, je favoriete appartementen opslaan en filteren op het aantal slaapkamers. Ook is het mogelijk een hele woonlaag of het dak van het appartementencomplex af te halen en van bovenaf de woningen in te kijken.

Bekijk de appartementen zoeker
image alt

Download en print je eigen brochure

Vanaf nu is het mogelijk om een brochure te downloaden van je favoriete bouwnummer in De veluwse Proeftuin fase 3. Ideaal als je je nieuwe droomwoning aan je ouders, familie of vrienden wilt laten zien, of het gewoon prettig vindt om de informatie op papier te hebben. Hoe het werkt? Dat leggen we je graag uit!

Ga naar de pagina Woningen, klik op jouw favoriete bouwnummer en scroll naar de button Downloaden brochure. Na het invullen van een aantal gegevens ontvang je van ons een e-mail met een link, waar je de door jou opgevraagde brochure kunt downloaden en eventueel zelf kan uitprinten. Heb je meerdere favoriete bouwnummers? Geen probleem! Herhaal dan bovenstaande stappen.

Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod