100% verkocht

In aanbouw

De Gelderse Stadstuin

Wonen in een groene oase. De Gelderse Stadstuin is een wijk aan de rand van de Veluwe waar voedsel en natuur een centrale rol spelen. Aan elke woning zitten planten die eetbaar zijn of waar je voedsel van kunt maken. Hier woon je op een heel bijzondere plek van het Edese World Food Center met zicht op de monumentale kazernegebouwen.

image alt

Een bijzondere plek om te wonen

In De Gelderse Stadstuin vind je een appartementencomplex met 46 appartementen en 30 eengezinswoningen. Vanaf de grote terrassen en balkons kijk je uit over een prachtig groen landschap. Bewoners vinden elkaar in de binnentuin, de gemeenschappelijke woonkamer met keuken, in het Voedselbos of op het terras onder de begroeide pergola. Allemaal plekken om voedsel te verbouwen, het klaar te maken én op te eten. Ook bij de woningen speelt voedsel en natuur een hoofdrol. De terrassen hebben een verticale kruidentuin, een geïntegreerd werk-/eetplateau of een buitenkeuken. Smaakvol tot in detail.

image alt

Zo duurzaam is De Gelderse Stadstuin

De Gelderse Stadstuin is een groene, gezonde leefomgeving waar de biodiversiteit versterkt wordt met beplanting, sedumdaken en nestkasten. Het regenwater wordt op natuurlijke manier geïnfiltreerd, zodat de natuur langer geniet van een flinke bui. Door gebruik te maken van het natuurlijk hoogteverschil staat een groot deel van de auto’s uit het zicht geparkeerd. Wat je wel overal ziet, zijn fietsers, want door op strategische plekken fietsenbergingen te maken is die fiets zo gepakt en fiets je zo door de mooie natuur naar je bestemming.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wonen in World Food Center? Bekijk De Proefmeesters