De Gelderse Stadstuin

De eerste fase van De Gelderse Stadstuin is in verkoop. Nu kunnen we je eindelijk meer vertellen over deze geweldige appartementen en woningen die op een heel bijzondere plek van het Edese World Food Center komen. Wonen langs de groene as is puur genieten, want de zonnige terrassen bieden zicht op het landschap en de monumentale kazernegebouwen. Veel mooier dan dit wordt het niet.

image alt

Laatste woningen fase 2 te koop

De Gelderse Stadstuin fase 2 wordt een ruim opgezette wijk dat bestaat uit 30 woningen in diverse typen en groottes.

Op dit moment zijn de laatste 2 onder 1 kapwoningen en tussen- en hoekwoningen beschikbaar. Bekijk het woningaanbod en vraag meteen een vrijblijvende optie aan. 

Naar de woningen
image alt

Laatste woningen fase 1 te koop - Bouw gestart

De Gelderse Stadstuin fase 1 is een appartementencomplex met 46 duurzame appartementen.  Ben jij nog op zoek naar een 3- of 4-kamerappartement en wil jij in De Gelderse Stadstuin wonen? Dan hebben we goed nieuws! Op dit moment zijn de laatste woningen nog te koop. Op de pagina woningen zie je de actuele beschikbaarheid van de appartementen. Is een appartement vrij? Dan kan je direct een optie aanvragen. Er geldt "wie het eerste komt, wie het eerste maalt".

Bekijk beschikbaarheid
image alt

Zo duurzaam wordt de Gelderse Stadstuin

De Gelderse Stadstuin wordt een groene, gezonde leefomgeving waar de biodiversiteit versterkt wordt met beplanting, sedumdaken en nestkasten. Het regenwater wordt op natuurlijke manier geïnfiltreerd, zodat de natuur langer geniet van een flinke bui. Door gebruik te maken van het natuurlijk hoogteverschil staat een groot deel van de auto’s uit het zicht geparkeerd. Wat je wel overal ziet, zijn fietsers, want door op strategische plekken fietsenbergingen te maken is die fiets zo gepakt en fiets je zo door de mooie natuur naar je bestemming.

Inrichtingsplan bekijken

Architecten aan het woord

Wonen in een groene oase. Dat is hoe architecten Sarina Bleumink (MIX architectuur) en Hugo Liedenbaum (Weusten Liedenbaum Architecten) De Gelderse Stadstuin zouden omschrijven. De nieuwe wijk is een groene locatie aan de rand van de Veluwe waar voedsel en natuur een centrale rol spelen. In gesprek met BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling vertellen zij meer over hun gezamenlijke ontdekkingsreis in het ontwerpproces. “Aan elke woning zitten straks planten die eetbaar zijn of waar je voedsel van kunt maken.”

Naar interview
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wanneer start de verkoop? Bekijk de planning