In 2022 gaat De Gelderse Stadstuin in verkoop. Nu kunnen we je eindelijk meer vertellen over deze geweldige appartementen en woningen die op een heel bijzondere plek van het Edese World Food Center komen. Wonen langs de groene as is puur genieten, want de zonnige terrassen bieden zicht op het landschap en de monumentale kazernegebouwen. Veel mooier dan dit wordt het niet.

image alt

Samen genieten, met voedsel in de hoofdrol

Begin 2022 gaan de 46 appartementen in fase 1 in verkoop. Met plezier vertellen we je meer over deze bijzondere plek om te wonen. Zoals je weet, speelt voedsel een hoofdrol, maar laten we het wat concreter maken. Want wat betekent dit voor jou als je hier woont? Nou, wat dacht je van een gemeenschappelijke woonkamer met keuken aan de groene as en het voedselbos? En gezellig samen met buren eten op het terras onder de begroeide pergola. Zelfs in je appartement is het leven gericht op genieten van eten en de natuur. De grote terrassen kijken uit over een prachtig groen landschapen hebben een verticale kruidentuin en een geïntegreerd werk-/eetplateau. Zie je jezelf hier al zitten?

image alt

Zo duurzaam wordt de Gelderse Stadstuin

De Gelderse Stadstuin wordt een groene, gezonde leefomgeving waar de biodiversiteit versterkt wordt met beplanting, sedumdaken en nestkasten. Het regenwater wordt op natuurlijke manier geïnfiltreerd, zodat de natuur langer geniet van een flinke bui. Door gebruik te maken van het natuurlijk hoogteverschil staat een groot deel van de auto’s uit het zicht geparkeerd. Wat je wel overal ziet, zijn fietsers, want door op strategische plekken fietsenbergingen te maken is die fiets zo gepakt en fiets je zo door de mooie natuur naar je bestemming.

Inrichtingsplan bekijken
image alt

Voor iedereen een fijn thuis

Het Gelderse Stadstuin fase 1 bestaat uit 46 bijna energieneutrale appartementen van verschillende grootte. Het natuur inclusieve ontwerp van MIX Architectuur geeft licht en lucht vrij spel en houdt rekening met de huidige flora en fauna. De natuurlijke materialen, frisse kleuren, grote ramen en speelse details passen precies bij de plek. Op de grote terrassen op het zuiden geniet je van een vrij zicht op de natuur én monumentale kazernegebouwen. Leuk detail zijn de buitenkamers op de begane grond die zorgen voor een vriendelijke overgang van gebouw naar natuur, maar het ook mogelijk maken om even makkelijk bij de ‘buren’ aan te waaien. 

In De Gelderse Stadstuin fase 2 komen 30 eengezinswoningen bestaande uit hoek- en tussenwoningen, en 2 onder 1 kapwoningen. Hier vertellen we later meer over.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wanneer start de verkoop? Bekijk de planning