In de Gelderse Stadstuin fase 1 zijn nog slechts 2 appartementen vrij. Bekijk het actuele woningaanbod en vraag een vrijblijvende optie aan. 

Laatste vrije woningen!

In verkoop

De Gelderse Stadstuin

Wonen in een groene oase. De Gelderse Stadstuin is een nieuwe wijk aan de rand van de Veluwe waar voedsel en natuur een centrale rol spelen. Aan elke woning zitten straks planten die eetbaar zijn of waar je voedsel van kunt maken. Hier woon je op een heel bijzondere plek van het Edese World Food Center met zicht op de monumentale kazernegebouwen. Veel mooier dan dit wordt het niet!

Alle woningen in de Gelderse Stadstuin zijn in verkoop. De eerste kopers van een rijwoning en 2 onder 1 kapwoning vertellen je waarom zij kozen voor dit unieke nieuwbouwproject.

image alt

Gelderse Stadstuin fase 1

Met plezier vertellen we je meer over deze bijzondere plek om te wonen. Zoals je weet, speelt voedsel een hoofdrol, maar laten we het wat concreter maken. Want wat betekent dit voor jou als een appartement in de Gelderse Stadstuin fase 1 koopt? Nou, wat dacht je van een gemeenschappelijke woonkamer met keuken aan de groene as en het voedselbos?

Zelfs in je appartement is het leven gericht op genieten van eten en de natuur. De grote terrassen en balkons kijken uit over een prachtig groen landschap en hebben een verticale kruidentuin en een geïntegreerd werk-/eetplateau. Zie je jezelf hier al zitten? Er zijn nog een paar 3-kamer appartementen beschikbaar en de bouw is in volle gang. Bekijk het beschikbare woningaanbod, vraag een vrijblijvende optie aan en ontvang de sleutel van jouw droomappartement al dit najaar! 

Bekijk beschikbaarheid
image alt

Gelderse Stadstuin fase 2

De Gelderse Stadstuin fase 2(b) is in verkoop en bestaat uit 31 energiezuinige tussen- en hoekwoningen en 2 onder 1 kapwoningen van verschillende grootte. Het natuur inclusieve ontwerp van MIX Architectuur houdt rekening met de huidige flora en fauna. De natuurlijke materialen, frisse kleuren, grote ramen en speelse details passen precies bij de plek.

Leuk detail zijn de terrassen met buitenkeuken die aan de binnentuin grenzen. Deze zorgen voor een vriendelijke overgang van gebouw naar natuur, maar maken het ook mogelijk om even makkelijk bij de ‘buren’ aan te waaien voor een barbecue. Of wat dacht je van samen lunchen onder de begroeide pergola met zelf geplukt fruit? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar en de bouw start binnenkort al. Bekijk het actuele aanbod en vraag meteen een vrijblijvende optie aan. 

Naar het woningaanbod

Zo duurzaam wordt de Gelderse Stadstuin

De Gelderse Stadstuin wordt een groene, gezonde leefomgeving waar de biodiversiteit versterkt wordt met beplanting, sedumdaken en nestkasten. Het regenwater wordt op natuurlijke manier geïnfiltreerd, zodat de natuur langer geniet van een flinke bui. Door gebruik te maken van het natuurlijk hoogteverschil staat een groot deel van de auto’s uit het zicht geparkeerd. Wat je wel overal ziet, zijn fietsers, want door op strategische plekken fietsenbergingen te maken is die fiets zo gepakt en fiets je zo door de mooie natuur naar je bestemming.

Inrichtingsplan bekijken
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wanneer start de verkoop? Bekijk de planning