Avontuurlijk en puur wonen

Wijk in ontwikkeling

Proef de sfeer in De Proefmeesters

Je hoort de wind ruisen door de bomen, ziet een eekhoorntje scharrelen bij de bosrand. Een vleugje tijm strijkt subtiel langs je neus. Het naastgelegen Sysseltse bos omarmt je als een warme deken. Hier in De Proefmeesters staan al je zintuigen op scherp. Dit is dé plek waar je in alle puurheid woont en leeft. Waar je vol nieuwsgierigheid naar je buren een praatje met ze aanknoopt. Waar je samen marshmallows roostert boven de barbecue. En waar de kinderen op avontuur gaan in de buurt. Wat een smaakmaker!

image alt

Natuur tot aan de gevel

Creëer je eigen thuis in De Proefmeesters. Hier woon je écht buiten, maar mét de wetenschap dat er in de buurt altijd iets leuks en eigenzinnigs te doen is. De pure natuur van de Veluwe zie je terugkomen in het uiterlijk van de woningen. Houten frames aan de buitenkant, natuurlijke kleuren en materialen. Het zorgt voor een zachte overgang richting de omgeving. Kies voor de geborgenheid van je eigen tuin of zoek juist de ontmoeting met je buren op in de collectieve tuin. Zo veelzijdig als het wonen hier is, zo divers is ook het woningaanbod in De Proefmeesters. Er komt een mix aan woningtypen, van vrijstaande woning tot bovenwoning. Hoe zie jij jezelf wonen?

Ontdek het woningaanbod
De Proefmeesters
de proefmeesters
de proefmeesters

(H)eerlijk wonen en leven

In De Proefmeesters staat een groene, gezonde leefomgeving voorop. De bosranden vloeien subtiel over in het landschap rondom de woningen. Sedumdaken, nestkasten en eetbare beplanting versterken de biodiversiteit. Ook het regenwater heeft hier zijn functie; door natuurlijke infiltratie optimaal te benutten, geniet de natuur langer van een fikse regenbui. En omdat groen de hoofdrol heeft, verdwijnen de auto’s uit het zicht in parkeerhofjes. Er is volop ruimte om in het groen rond te struinen, kruiden te plukken of samen met de buren een vorkje te prikken. Hoe (h)eerlijk is het om hier te wonen en te leven?

Heb je een vraag? Neem contact op
Ook wonen in De Proefmeesters? Bekijk de woningen