Bereikbaarheid nieuwbouw De Proefmeesters

Dat je zo puur tussen de natuur woont, dat proef je hier wel. Maar weet je dat je hier ook dicht bij winkels, station en snelweg woont? Hoe fijn is dat! Je beweegt je vlot en snel door de wijk, door Ede en de regio in.

In de trein

Het station Ede-Wageningen ligt op zo’n 5 minuten lopen van De Proefmeesters. Vanuit daar kun je alle kanten uit: pak de intercity richting Utrecht of juist Arnhem. En weet je dat hier over 3 jaar een gloednieuw station verrijst? De gemeente pakt deze transformatie groots aan, want er komt ook een grote P+R en een gloednieuwe fietsenstalling. Dat maakt reizen naar andere steden met het openbaar vervoer wel heel aantrekkelijk.

image alt

Op de fiets

Of het nu op je stadsfiets, racefiets of mountainbike is: vanuit De Proefmeesters kun je alle kanten uit. Het centrum van Ede ligt op nog geen 10 minuten fietsen. En de mountainbikepaden in het bos liggen letterlijk naast je voordeur. Op de racefiets is de Posbank nooit ver weg. Een aanrader in augustus en september: de paarse kleuren van de heide zijn een lust voor het oog.

Met de auto

Vanuit de natuurlijke parkings binnen De Proefmeesters rijd je via de Klinkenbergerweg zo de A30 of de A12 op. En ook de Parklaan zorgt voor een vloeiende verbinding van Het World Food Center met de A12. Binnen een half uur rijden sta je in hartje Amersfoort of Arnhem. Maar eigenlijk ben je in Ede toch het beste af op de fiets; je bent overal zo, inclusief het station!

Heb je een vraag? Neem contact op
Ook wonen in De Proefmeesters? Bekijk de voorzieningen