Laatste vrije woning!

De Veluwse Proeftuin geeft energie

Een van de wijken in het World Food Center is De Veluwse Proeftuin. Dit is de plek waar je even niet hoeft te ‘rennen’ of waar je juist wel zo het bos in rent. De Veluwse Proeftuin staat voor luxe wonen op een bescheiden, pure manier. De Veluwe wordt de wijk ingetrokken en door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren voegen de huizen en appartementen zich in het landschap. Je woont hier met elkaar in een gemeenschappelijke tuin waar straks misschien wel fruit, groente en kruiden groeien om zelf te proeven.

image alt

Fase 4 - binnenkort in aanbouw

De Veluwse Proeftuin fase 4 bestaat uit 9 beneden- en bovenwoningen. Met uitzicht op de bossen kan jij straks wonen midden in de natuur, maar toch vlakbij het centrum van Ede. Er is nog slechts 1 bovenwoning vrij en de bouw start binnenkort. Bekijk deze woning en vraag meteen een vrijblijvende optie aan. 

Bekijk bouwnummer 46

Groen in de hoofdrol

Parkeren in De Veluwse Proeftuin is op een ondergeschikte manier verwerkt in het plan. De auto is hier te gast, waardoor het Veluwse groene landschap zijn verdiende hoofdrol behoudt. ‘Pocket’-parkjes rondom de woningen lenen zich perfect voor ontmoetingen. Hier komt een moestuin, buurtschuur of avontuurlijke speelplaats. In De Veluwse Proeftuin komen circa 125 woningen. We ontwikkelen twee appartementengebouwen op de hoeken van de wijk aan de bosrand en verschillende soorten eengezinswoningen van rijwoningen tot beneden-bovenwoningen en woningen die door het hoogteverschil uitkijken over De Veluwe. Spreekt de combinatie van, vrijheid, natuur, food en luxe je aan?

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Hier wonen? Bekijk de woningen