3-kamerappartement uitgelicht

30 juni '22

Samen genieten met voedsel in de hoofdrol. Dat kan in De Gelderse Stadstuin. Hier woon je in een luxe woning op een bijzondere plek. De gemeenschappelijke woonkamer met keuken en het voedselbos zijn altijd binnen handbereik. Inmiddels is al ruim 70% verkocht. De laatste appartementen zijn nog te koop. In dit nieuwsartikel lichten we de 3-kamerappartementen uit.

image alt

Jouw droomwoning in WFC

Ruim wonen en genieten van een oase van licht in je huis? En het liefst dichtbij de bossen, zodat je bij mooi weer je balkon of terras makkelijk verruilt voor een wandeling? Dan zijn de 3-kamerappartementen in De Gelderse Stadstuin misschien iets voor jou. Deze duurzame en lichte woningen met een woonoppervlakte vanaf circa 74 m2 bieden de ruimte en comfort dat past bij jouw manier van leven. Met uitzicht op het landschap of de monumentale kazernegebouwen. En dat terwijl de binnenstad van Ede binnen handbereik is. Hier geniet je van wonen én de natuur.

image alt

Kenmerken 3-kamerappartementen

Woon jij straks in De Gelderse Stadstuin? Op het moment van publiceren van dit artikel zijn er nog slechts 4 woningen vrij. Hieronder zie je de belangrijkste kenmerken op een rijtje:

  • Van circa 74 tot 118 m2 woonoppervlakte
  • 2 slaapkamers
  • Eigen parkeerplaats in parkeergarage
  • Zonnig balkon of terras
  • Voorzien van vloerverwarming en aangesloten op de stadsverwarming
  • Inclusief Kästle keuken en Villeroy & Boch badkamer
  • Vanaf € 382.500 v.o.n.

Optie aanvragen

Voor de laatste beschikbare woningen kan je direct een optie aanvragen. Dat is geheel gratis en vrijblijvend. Bekijk de actuele beschikbaarheid op de pagina woningen. Klik op een woning dat vrij is en vul je gegevens aan via de button 'optie aanvragen'. Indien de optie aan je is toegewezen ontvang je automatisch bericht. Voor de vrije bouwnummers geldt "wie het eerste komt, wie het eerste maalt".