Afwerking appartementen De Gelderse Stadstuin fase 1

28 februari '22

Heb je al een appartement in De Gelderse Stadstuin fase 1 op het oog? Dan ben je vast heel benieuwd hoe de appartementen straks worden afgewerkt. We laten je het graag zien!

Inclusief Villeroy & Boch badkamer

Alle woningen in De Gelderse Stadstuin fase 1 krijgen een complete badkamer en toilet met sanitair van Villeroy & Boch. Bekijk de sanitair en tegel brochure om de standaard pakketten te bekijken. Ziet jouw droombadkamer er anders uit? Bespreek dit dan met de kopersbegeleider van Van Wijnen.

Bouwnummers 1 t/m 6, 12 t/m 16, 23 t/m 27 en 34 t/m 38: sanitairpakket 3 
Bouwnummers 7 t/m 11, 17 t/m 22, 28 t/m 33 en 39 t/m 43: sanitairpakket 1 
Bouwnummer 44 : sanitairpakket 3B 
Bouwnummer 45 en 46 : sanitairpakket 3B (badkamer 1) en 3A (badkamer 2)

Bekijk sanitair brochure
Bekijk tegelpakketten

image alt

De keuken is bij de prijs inbegrepen

Een luxe Kästle keuken met kunststof werkblad is bij de woning inbegrepen. Deze complete keuken wordt geleverd inclusief spoelbak met RVS mengkraan en een koelkast, combi-magnetron, inductie kookplaat, afzuigkap en vaatwasser van Siemens. Bekijk alle keukens per type appartement in de keukenbrochure. 

Heb je andere wensen? Geen probleem! Total Home Concept biedt een ruim aanbod van absolute A-merken. De ervaren keukenadviseurs vertellen je graag meer over de nieuwste trends en helpen je met het samenstellen van jouw droomkeuken! 

Bekijk de keuken brochure

Optioneel: vloer- en wandafwerking

In de showroom van Total Home Concept kies je straks jouw droombadkamer en keuken uit. Maar in deze showroom van ruim 3000 m2, vind je ook een breed assortiment aan vloeren en mogelijke wandafwerking. Om de keuze makkelijker te maken hebben de interieurstylisten van Total Home Concept met zorg en liefde inrichtingspakketten in diverse stijlen samengesteld; Romance, Urban, Pure en Trend. Bij de samenstelling van het interieurpakket is er rekening gehouden met de aanwezige vloerverwarming. De prijzen kan je vinden in de keuken brochure.