Binnenkort start de bouw van De Gelderse Stadstuin fase 2

31 januari '23

Alle opschortende voorwaarden voor De Gelderse Stadstuin fase 2 zijn vervuld. Dat betekent dat de bouw officieel van start kan gaan en de kopers naar de notaris kunnen voor de juridische levering. 

Naar de notaris

De opschortende voorwaarden, zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomsten, zijn vervuld. Alle kopers zijn daarom per mail op de hoogte gebracht dat zij binnenkort worden uitgenodigd om de akte van levering en de hypotheekakte (indien van toepassing) te laten passeren bij Van Putten Van Apeldoorn notarissen. Heb je als koper geen mail gehad? Controleer dan je spam box. Als je een (gedeeltelijke) hypotheek nodig hebt, stuur dan (via je bank of adviseur) zo snel mogelijk je hypotheekstukken naar de notaris. Als je uit eigen middelen betaalt, verzoeken wij je direct contact op te nemen met de notaris om dit kenbaar te maken. Zodra de notaris de benodigde documenten heeft ontvangen, word je uitgenodigd om de akte van levering en de eventuele hypotheekakte te komen ondertekenen.

In juni start de bouw

Aannemer Van Wijnen Arnhem BV start binnenkort met de voorbereidingen van de bouw van de woningen in De Gelderse Stadstuin fase 2. De verwachting is dat de aannemer half juni 2023 daadwerkelijk start met de bouw. Tijdens de bouw zijn de kopersbegeleiders van de aannemer, contactpersonen voor de kopers. Zij zorgen voor de berichtgeving over de voortgang van de bouw. BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling, wenst alle kopers en de aannemer een voorspoedige bouw!

Wil je hier ook wonen?

Er zijn nog enkele woningen vrij. Bekijk op de verkavelingskaart welke huizen nog beschikbaar zijn en vraag direct een vrijblijvende optie aan.