De Gelderse Stadstuin fase 2b gaat in verkoop

4 april '23

Zet woensdag 5 april maar alvast in je agenda! Want dan gaat De Gelderse Stadstuin fase 2b in verkoop. Je leest op deze pagina precies welke stappen je doorloopt wanneer de verkoop is gestart tot het tekenen van je contract. Welke woning is jouw favoriet? Laat het ons weten door jouw favoriete bouwnummer op je wensenlijst te plaatsen. Zo kan je ook makkelijk je voorkeuren doorgeven zodra de verkoop start. 

image alt

Complete woning

Met uitzicht op de bossen kan jij straks in een prachtige 2 onder 1 kapwoning wonen! De woningen in de Gelderse Stadstuin fase 2b zijn zeer compleet met o.a.: 

  • Vloerverwarming en individuele lucht/water warmtepomp
  • Een complete badkamer met Villeroy & Boch sanitair en kranen van Hansgrohe
  • Een projectkeuken van Total Home Concept
  • Vloerverwarming op alle verdiepingen
  • Eigen PV panelen op het dak 
  • SWK Waarborgcertificaat

Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende kostenposten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Financiële check

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer met dezelfde aanmelddatum, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft. Je kan deze financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank. Aan deze financiële check zijn bij de Rabobank geen kosten verbonden.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor jouw woning in De Gelderse Stadstuin fase 2. Neem hiervoor contact op met een van de Rabobank adviseurs. Klik op onderstaande button voor het aanvragen van een financiële check bij de Rabobank. Je wordt dan uiterlijk binnen 24 uur gebeld door een adviseur van het nieuwbouwteam. 

Financiële check
Heb jij al een wensenlijst? Naar de woningen
Nog geen account? Naar Mijn Eigen Huis