Definitieve prijzen woningen fase 2

15 augustus '22

De definitieve prijzen per bouwnummer van De Gelderse Stadstuin fase 2 staan nu op de pagina woningen. Daarnaast vind je daar de plattegronden per woning. Vergelijk jouw favorieten woningen en doe alvast een financiële check bij je hypotheekverstrekker of financieel adviseur. Zo ben je goed voorbereid voor als de verkoop start. 

image alt

Complete woning

Met uitzicht op de bossen kan jij straks in een van de 30 eengezinswoningen in De Gelderse Stadstuin fase 2. Voordat je de definitieve prijzen gaat bekijken, hieronder de lijst met belangrijkste zaken die zijn inbegrepen.

  • Vloerverwarming en individuele lucht/water warmtepomp
  • Een complete badkamer met Villeroy & Boch sanitair en kranen van Hansgrohe
  • Een projectkeuken van Total Home Concept
  • Vloerverwarming op alle verdiepingen
  • Eigen PV panelen op het dak 
  • SWK Waarborgcertificaat

Vrij op naam
Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende kostenposten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Naar woningen
image alt

Planning verkoop

De komende periode zijn we druk bezig met het voorbereiden van de contractstukken. Zodra de stukken gereed zijn kunnen de woningen daadwerkelijk in verkoop. Naar verwachting is dit binnen een paar weken. Nog even onder voorbehoud dus, maar dan kan je je alvast voorbereiden. Bij de start van de verkoop kan je je voorkeuren doorgeven in jouw Mijn Eigen Huis account om daadwerkelijk in aanmerking te komen voor een van de woningen. 

Financiële check

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft. Je kan deze financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank. Aan deze financiële check zijn bij de Rabobank geen kosten verbonden.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor jouw woning in De Gelderse Stadstuin fase 2. Neem hiervoor contact op met een van de Rabobank adviseurs. Klik op onderstaande button voor het aanvragen van een financiële check bij de Rabobank. Je wordt dan uiterlijk binnen 24 uur gebeld door een adviseur van het nieuwbouwteam. 

Financiële check
Heb jij al een wensenlijst? Naar de woningen
Nog geen account? Naar Mijn Eigen Huis