Eerste woningen De Gelderse Stadstuin fase 1 verkocht

26 april '22

Kort na de start van de verkoop van de 46 appartementen in De Gelderse Stadstuin fase 1 zijn de eerste koopcontracten al getekend. Ook staan er de komende periode diverse tekenafspraken gepland met kandidaat kopers voor de aankoop van hun appartement. Voor wie nog op zoek is naar een woning hebben we ook goed nieuws. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Lees snel verder!

image alt

Wil jij wonen in De Gelderse Stadstuin fase 1?

Op het moment van publiceren van dit artikel zijn er nog enkele bouwnummers vrij, waarvoor je nog in aanmerking kunt komen. Heb je interesse in één van deze appartementen? Ga naar de pagina woningen, klik het appartement met status vrij aan en vraag een optie aan via de roze button. Indien je in aanmerking komt, krijg je persoonlijk bericht. Er geldt een "wie het eerst komt, wie het eerst maalt"-principe.

Contact
image alt

Groen én gezellig

Wonen in de Gelderse Stadstuin is puur genieten. Dat staat voorop als je woont in één van de ruime appartementen in dit nieuwbouwcomplex. Groen én gezellig. Vanuit je terras met werk-/eetplateau kijk je uit op het groene landschap en de monumentale kazernegebouwen en ervaar je de rust. Heb je behoefte aan gezelschap? Je nieuwe buren ontmoet je in het buurtpaviljoen of in een van de buitenkamers, waar altijd plek is voor een praatje of gezamenlijke barbecue. Uiteraard woon je volledig duurzaam en ben je klaar voor de toekomst. Ben je al nieuwsgierig geworden?

Woningen bekijken
Wanneer gebeurt er wat? Bekijk de planning
Bekijk de appartementen Naar de woningen