Exclusief penthouse vrijgekomen!

14 oktober '22

Stel. Een uniek 4-kamerappartement met 178 m2 aan ruimte op de 4e verdieping van het duurzame appartementengebouw in de Gelderse Stadstuin Fase 1. Met een fantastisch weids uitzicht vanaf het zonneterras dat groot genoeg is voor een riante loungeset én een tafel voor het hele gezin. Letterlijk wonen op het hoogste niveau. Dit zou voor jou werkelijkheid kunnen worden, want dit exclusieve penthouse is vrijgekomen!

image alt

Luxe penthouse met extra pluspunten

Dit luxe penthouse heeft naast het geweldige uitzicht en riante dakterras nog veel extra pluspunten. Zo is de bouw al gestart en is er een voorbereiding voor een elektrische laadpaal aanwezig. In de koopsom is de keuken casco opgenomen, je hebt dus nog alle ruimte om je eigen droomkeuken te realiseren. Letterlijk alle ruimte. Bekijk de zeer riante oppervlakte van de woonkamer en keuken op onderstaande plattegrond van het penthouse maar eens.

Het terras heeft trouwens nog iets bijzonders, het is namelijk voorzien van een geïntegreerde borrelplank. Zo geniet je met een hapje en een drankje nog meer van de prachtige omgeving!

Bekijk alle specificaties van het penthouse
image alt

Direct een optie?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van al het moois dat dit exclusieve penthouse te bieden heeft? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met Makelaarskantoor Domicilie voor een optie, de contactgegevens vind je hieronder:

Domicilie Makelaars
Notaris Fischerstraat 24
6711 BD Ede
Tel: 0318 693 502
E-mail: [email protected]

Download de plattegrond in PDF