Flexibel in te delen tussen- of hoekwoning

27 januari '23

De tussen- en hoekwoningen in de Gelderse Stadstuin fase 2 zijn door hun unieke plattegrond flexibel in te delen. Wat dacht je van een leefkeuken met werkplek op de begane grond, de woonkamer op de eerste verdieping en een masterbedroom op de tweede verdieping. Hoe ziet jouw ideale indeling eruit? We inspireren je graag met een aantal plattegronden gemaakt door binnenhuisarchitect Jorine Tieleman.

De woonkamer of keuken op de begane grond?

De keuze is aan jou! De begane grond geeft je de mogelijkheid om een lekkere leefkeuken aan de achterzijde van de woning te creëren en een zithoek met roomdivider aan de voorkant van het huis. Maar ook een werkkamer met glazen hal aan de voorzijde en een kookeiland aan de achterzijde met de woonkamer op de eerste verdieping behoort tot de mogelijkheden. 

1
1
1
5
3
4

Een eerste verdieping met mogelijkheden

Op de eerste verdieping vind je meestal 3 slaapkamers en een badkamer. Maar bij deze tussen- en hoekwoningen kan je heel goed afwijken van de standaard indeling. Wat dacht je van een werkkamer en woonkamer met pantry op de eerste verdieping? Of een grote masterbedroom en werkkamer met slaapbank voor logees of een groot speelkleed voor de kinderen?

3
4
2
3

Wat dacht je van een masterbedroom met vrijstaand bad en inloopkast?

Heb je al nagedacht over de indeling van de tweede verdieping? Deze ruimte is groot genoeg voor het realiseren van 2 of 3 slaapkamers of wat dacht je van een masterbedroom met vrijstaand bad en inloopkast? 

1
2
3
  Hoekwoningen bekijken
  Tussenwoningen bekijken