Hulp bij je financiële check

24 februari '22

Een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning is de financiering. Ben jij geïnteresseerd in één of meerdere bouwnummers in De Gelderse Stadstuin fase 1? Wij ontvangen dan graag een financiële check van jou zodra de verkoop is gestart. 

Hoe werkt het?

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft. Je kan deze financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank. Aan deze financiële check zijn bij de Rabobank geen kosten verbonden.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor jouw woning in de Gelderse Stadstuin fase 1. Neem hiervoor contact op met een van onderstaande Rabobank adviseurs of met een adviseur van Domicilie. Klik op onderstaande button voor het aanvragen van een financiële check bij de Rabobank. Je wordt dan uiterlijk binnen 24 uur gebeld door een adviseur van het nieuwbouwteam. Voor contact met Domicilie kunt een e-mail sturen naar: [email protected] of bel hen op 0318 67 25 25.

De Rabobank helpt je

Henk Jansen en Tom Tieman van Rabobank Vallei en Rijn denken graag met je mee over wat er financieel mogelijk is. Zij kunnen inzicht geven in de financiële zaken die komen kijken bij de aankoop van een nieuwbouwwoning en kunnen gratis een financiële check voor je opstellen.

Financiële check aanvragen
Henk
Tom
  Terug naar het nieuwsoverzicht
  Naar het woningaanbod