Kom je even binnenkijken in De Gelderse Stadstuin fase 2?

9 mei '22

Ben jij ook zo benieuwd hoe de woningen in De Gelderse Stadstuin fase 2 er van binnen uit komen te zien? Dan vind je deze interieur beelden vast te gek! Wij zijn in ieder geval erg enthousiast. Welke interieur spreekt jou het meeste aan?

image alt

Royaal wonen

Dat is wonen in één van de 2 onder 1 kapwoningen. Met een woonoppervlak van circa 171m2 heb je alle ruimte om de woning naar wens in te richten. Aan de hand van deze Artist Impression kan je goed zien hoe de keuken er uit ziet en hoe je deze zou kunnen indelen. Ook kun je je al een beeld vormen hoe heerlijk je wegkijkt naar buiten. Als je in de zomermaanden de schuifpui open zet, haal je buiten echt naar binnen. 

image alt

Puur genieten

Wonen in De Gelderse Stadstuin is puur genieten. Deze impressie van bouwnummer 25 geeft je een goed beeld van hoe je een tussenwoning in kunt richten. Met de schuifpui open in de zomermaanden heb je een verlenging van je woonkamer en geniet je heerlijk op het terras van een glas wijn aan het einde van de dag. 

image alt

Heerlijk wakker worden

Wakker worden van de fluitende vogeltjes. Zodra je de gordijnen opent waan je je in natuur. Hoe heerlijk is dat? Deze impressie van bouwnummer 13 laat je zien hoe je de master bedroom in kunt richten. Welke wensen heb jij? 

image alt

Welkom in je nieuwe (t)huis

In deze royale hoekwoning van circa 163m2 voel je je meteen thuis. De begane grond staat in het teken van koken en leven. Nodig vrienden uit voor een gezellige avond. Op de 1e verdieping kom je tot rust in de ruime woonkamer. Deze impressie geeft je een indruk van van de begane grond van bouwnummer 12. Aan jou de keuze hoe je het inricht. Zie jij jezelf hier al wonen? 

image alt

Kom helemaal tot rust

De 2 onder 1 kapwoningen hebben naast een terras die grenst aan de keuken ook een heerlijk balkon op de 1e verdieping. Hier drink je samen een kop koffie in de ochtend of kom je heerlijk tot rust met een goed boek op de zondagmiddag. Hoe je het balkon inricht bepaal je zelf. 

Wil jij wonen in De Gelderse Stadstuin fase 2?

In de zomer van 2022 gaan de woningen naar verwachting in verkoop. Lijkt het je wat om in De Gelderse Stadstuin te wonen? Meld je snel aan als belangstellende. Klik op jouw favoriete woningtype op de pagina woningen en laat vervolgens je gegevens achter bij de button "aanmelden projectfase". Dan houden we je op de hoogte.

  Bekijk de planning
  Bekijk het woningaanbod