Laatste 2 appartementen te koop!

5 september '23

Ben je op zoek naar een 3-kamerappartement op het World Food Center in Ede? Bekijk dan snel de laatste 2 beschikbare appartementen. De bouw is al gestart dus je kunt er al snel wonen.

Naar het woningaanbod
image alt

Hier geniet je van wonen én de natuur

Ruim wonen en genieten van een oase van licht in je huis? En het liefst dichtbij de bossen, zodat je bij mooi weer je balkon of terras makkelijk verruilt voor een wandeling? Dan zijn de laatste twee 3-kamerappartementen in De Gelderse Stadstuin misschien iets voor jou. Je woont hier met uitzicht op het landschap en vlakbij de monumentale kazernegebouwen. En dat terwijl de binnenstad van Ede binnen handbereik is. 

image alt

Inclusief badkamer

Bouwnummers 1 en 6 krijgen een complete badkamer en toilet met sanitair van Villeroy & Boch. Bekijk de sanitair en tegel brochure om pakket 3 te bekijken. Ziet jouw droombadkamer er anders uit? Bespreek dit dan met de kopersbegeleider van Van Wijnen.

Sanitairpakket brochure
Tegelpakket brochure 

De voordelen van wonen op de begane grond

Bij de aankoop van een appartement denken we al gauw aan ‘hoog’ wonen. Hoe voor de hand liggend ook, vaak vergeten we dat ieder gebouw begint met een begane grond. Zonde! Want het hebben van een appartement op de begane grond brengt júíst veel voordelen met zich mee. Benieuwd? Wij zetten de belangrijkste pluspunten voor je op een rijtje!

Binnen een paar maanden de sleutel

De bouw van de 46 woningen van De Gelderse Stadstuin Fase 1 is al in volle gang. Als alles volgens planning verloopt, krijgen de 1e bewoners in het eerste kwartaal van 2024 de sleutel van hun nieuwbouwwoning.

Vragen? We staan je graag te woord
Ook beneden wonen in De Gelderse Stadstuin? Bekijk het actuele aanbod