Meer- en minderwerk Gelderse Stadstuin fase 2

16 augustus '22

Bij nieuwbouw is het heel simpel. Je kunt een woning casco kopen, dus zelfs zonder sanitair en badkamerinrichting, en regelt dan de afwerking zelf. Handiger is om een woning ook inclusief sanitair en badkamerinrichting te laten opleveren, wat voordeliger is aangezien de aannemer voordelig inkoopt bij tegel- en badkamerleveranciers.

Je kunt daarnaast ook fundamentele aanpassingen laten doen aan de woning zoals bijvoorbeeld een dakkapel. Dat noemen we meerwerk en komt bovenop de prijs van een woning. Als je bijvoorbeeld geen badkamer wilt is dat minderwerk en wordt dit van de prijs afgetrokken. Dit alles is in de koperskeuzelijsten opgenomen, deze vind je in jouw Mijn Eigen Huis omgeving.

Opties

Genoeg over wat meer- en minderwerk is, laten we het leukste bespreken: wat is er allemaal mogelijk in De Gelderse Stadstuin fase 2? Er zijn verschillende woningtypes in deze fase en daardoor ook verschillende koperskeuzelijsten. Voor ieder bouwnummer zijn de mogelijkheden terug te vinden in de koperskeuzelijsten. 

Leuk om te weten: voor de specials is het mogelijk om een indelingsvariant te kiezen waarbij je op de eerste verdieping een slaapkamer met walkin closet, een woonkamer en een badkamer met toilet hebt. Bij de twee-onder-een-kapwoningen is het zelfs mogelijk om de keuken naar de eerste verdieping te verplaatsen zodat je op de begane grond een slaapkamer met badkamer en suite krijgt. Benieuwd naar alle opties? Deze staan op de koperskeuzelijsten welke onderdeel uitmaken van de contractstukken. De lijsten zijn terug te vinden in jouw Mijn Eigen Huis omgeving.

image alt

Jouw keuzes

Samen met de kopersadviseur van de aannemer neem je de complete opties door voordat de woning gebouwd wordt. Zo krijg je een inschatting van wat het meer- en minderwerk je gaat kosten (of opleveren). Wel zo handig, dan kun je dit nog meefinancieren als dat nodig is in je hypotheek! Nu al wegdromen bij wat je zou willen toevoegen? Log in op jouw Mijn Eigen Huis omgeving en bekijk de meerwerklijsten.

Bekijk de woningen
Het laatste nieuws lezen? Nieuws
Wonen in De Gelderse Stadstuin? Bekijk het aanbod