Nieuwe wijk De Gelderse Stadstuin

15 november '21

De Gelderse Stadstuin is het vervolg op het inmiddels uitverkochte ‘De Veluwse Proeftuin’. Beide wijken liggen in het World Food Center in Ede. Een geweldige plek omringd door bos en heide én met diverse monumentale kazernepanden in het zicht. De totaalontwikkeling en het feit dat alles om voedsel draait in De Gelderse Stadstuin maken het wonen hier wel heel bijzonder.

image alt

Het aanbod en de planning

De Gelderse Stadstuin bestaat uit appartementen van verschillende grootte én eengezinswoningen. Begin 2022 gaan de appartementen in verkoop en in de zomer van 2022 volgen de eengezinswoningen. Lijkt het je wat om in De Gelderse Stadstuin te wonen? Schrijf je snel in als belangstellende. Dan houden we je op de hoogte.

Woningaanbod bekijken
image alt

Samen genieten met voedsel in de hoofdrol

Bewoners van De Gelderse Stadstuin vinden elkaar in de binnentuin, de gemeenschappelijke woonkamer met keuken, in het Voedselbos of op het terras onder de begroeide pergola. Allemaal plekken om voedsel te verbouwen, het klaar te maken én op te eten. Ook in je appartement hebben voedsel en natuur een hoofdrol. De terrassen op het zuiden hebben een verticale kruidentuin en geïntegreerd werk-/eetplateau. Smaakvol tot in detail.

image alt

Hier woon je écht buiten

Draag jij de natuur een warm hart toe? Dan zit je goed in De Gelderse Stadstuin. Door de vele groengebieden die we heel divers aanplanten, ontstaat een gezonde leefomgeving die de biodiversiteit versterkt. Overal zie je straks vogels, vlinders, bijen en andere kleine dieren. Fantastisch toch, dan woon je écht buiten. Dat gevoel wordt versterkt doordat een groot deel van de auto’s uit het zicht geparkeerd staat. Hier pak je gewoon de fiets, die staat altijd heel dicht bij huis in een van de strategisch geplaatste fietsbergingen.

  Welke voorzieningen zijn er in de buurt?
  Voor vragen neem contact op