Nieuwe fase De Gelderse Stadstuin

13 april '22

De Gelderse Stadstuin fase 2 is de nieuwe fase van deze wijk in het World Food Center in Ede. Na de eerste fase met appartementen zijn er nu 30 eengezinswoningen in diverse types. Een mooie plek omringd door bos en heide. Aanmelden voor de nieuwsbrief van deze nieuwe fase is vanaf nu mogelijk.

image alt

De woningen en de planning

De Gelderse Stadstuin fase 2 is een ruim opgezette wijk dat bestaat uit 30 woningen in diverse typen en groottes. Zo zijn er 24 tussen- en hoekwoningen, waarvan 7 specials, en 6 grote 2 onder 1 kapwoningen. In de zomer van 2022 gaan de woningen naar verwachting in verkoop. Tot die tijd is er steeds meer informatie beschikbaar. Lijkt het je wat om in De Gelderse Stadstuin te wonen? Meld je snel aan als belangstellende. Klik op jouw favoriete woningtype op de pagina woningen en laat vervolgens je gegevens achter bij de button "aanmelden projectfase". Dan houden we je op de hoogte.

Woningen bekijken
image alt

Samen genieten met voedsel in de hoofdrol

Bewoners van De Gelderse Stadstuin vinden elkaar in de binnentuin, in het Voedselbos of in de achtertuin uitkijkend over de heide. Allemaal plekken om voedsel te verbouwen, het klaar te maken én op te eten. Ook rondom je woning heeft voedsel en natuur een hoofdrol. De tuinen lenen zich uitstekend voor je eigen kruidentuin of ontmoetingsplek voor een diner met de buren. Wie nodig jij uit?

image alt

Hier woon je écht buiten

Draag jij de natuur een warm hart toe? Dan zit je goed in De Gelderse Stadstuin. Door de vele groengebieden die we heel divers aanplanten, ontstaat een gezonde leefomgeving die de biodiversiteit versterkt. Overal zie je straks vogels, vlinders, bijen en andere kleine dieren. Fantastisch toch? Dan woon je écht buiten. Dat gevoel wordt versterkt doordat een groot deel van de auto’s uit het zicht geparkeerd staat. Hier pak je gewoon de fiets, die staat altijd heel dicht bij huis in een van de strategisch geplaatste fietsbergingen.

Vragen? Neem contact op
Meer lezen? Naar de woningen