Nieuw woningaanbod: De Gelderse Stadstuin fase 2

22 maart '22

De verkoop van De Gelderse Stadstuin fase 1 is inmiddels geweest, alle woningen zijn toegewezen en achter de schermen zijn we daarom druk bezig met de voorbereidingen van De Gelderse Stadstuin fase 2. Deze fase bestaat uit 30 eengezinswoningen. 

image alt

Divers aanbod

Het aanbod is zeer divers en bestaat uit: 8 hoekwoningen, 16 tussenwoningen en 6 2 onder 1 kapwoningen. Hier wonen is wonen in het groen. Gelegen aan het collectieve binnenhof of aan het voedselbos. Je waant je hier midden in de natuur. Naar wat voor woning ben jij opzoek? Laat het ons weten door je naw-gegevens achter te laten onder het woningtype van jouw voorkeur.

Op dit moment zijn de indicatieve woningtype prijzen bekend en staan de voorlopige plattegronden op de website. Dit geeft aan wat wij nu ongeveer verwachten wat de woningen gaan kosten en wat de indeling van de woningen ongeveer zal zijn. Zo kun jij je beter oriënteren en alvast zien of er een woning tussen zit dat bij jouw budget en wensen past. De prijzen en plattegronden kunnen dus nog wel veranderen. 

Hoe kom ik in aanmerking voor een woning?

Om kans te maken op een woning in De Gelderse Stadstuin fase 2 is het van belang dat je zo snel mogelijk aanmeld voor deze nieuwe fase. Je kunt je interesse kenbaar maken via het woningaanbod op de website. Klik hiervoor op de button 'Aanmelden voor projectfase' en laat je je naw-gegevens achter onder jouw favoriete woningtype. Hoe sneller je dit doet, hoe meer kans je maakt op een woning. Als er meerdere kandidaten zijn voor 1 bouwnummer, kijken wij naast de financiële check namelijk ook naar de aanmeldduur.

Meer weten over de toewijzingsprocedure
Nieuws Meer nieuws lezen
Woningaanbod Naar het woningaanbod