Woningen fase 4 online

6 juli '22

De individuele bouwnummers van De Gelderse Stadstuin fase 2 staan nu op de pagina woningen. Bekijk en vergelijk jouw favorieten woningen en vul alvast je wensenlijst aan. Zo ben je goed voorbereid voor als de verkoop start.

image alt

30 eengezinswoningen in het groen

Met uitzicht op de bossen kan jij straks in een van de 30 eengezinswoningen wonen. Hier woon je midden in de natuur, maar toch vlakbij het centrum van Ede.

Vergelijk en favoriet
De 30 bouwnummers zijn nu te bekijken op de pagina woningen. Daar vind je meer informatie, zoals het woonoppervlakte, aantal kamers, de overige kenmerken en de prijzen. De plattegronden zijn binnenkort gereed. Je kan via de knop vergelijken ook diverse woningen naast elkaar bekijken. Zo kan je de verschillen meenemen in je overweging. Heb jij een of meerdere woningen gevonden die aan je wensen voldoen? Klik dan op het hartje en voeg ze toe aan je wensenlijst. Als je bent ingelogd in je Mijn Eigen Huis account kan je jouw favoriete woningen later ook terug vinden. Als straks de verkoop start kan je je daarmee gemakkelijk inschrijven.

Naar woningen
image alt

Planning

De komende periode zijn we druk bezig met het voorbereiden van het plaatsen van de plattegronden en de contractstukken. Zodra de stukken gereed zijn kunnen de woningen daadwerkelijk in verkoop. Naar verwachting is dit in het 3e kwartaal van 2022. Nog even onder voorbehoud dus, maar dan kan je je alvast voorbereiden. Bij de start van de verkoop kan je je voorkeuren doorgeven in jouw Mijn Eigen Huis account om daadwerkelijk in aanmerking te komen voor een van de woningen. 

Mijn Eigen Huis

Bij de inschrijving van De Gelderse Stadstuin fase 2 heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hierin staan jouw persoonlijke gegevens, de contractstukken zodra deze gereed zijn en kan je je voorkeuren doorgeven als de verkoop is gestart. Heb je nog geen account? Maar er dan snel een aan. Via onderstaande button lees je hoe je dit doet. 

Heb jij al een wensenlijst? Naar de woningen
Nog geen account? Naar Mijn Eigen Huis