Planning De Gelderse Stadstuin

In De Gelderse Stadstuin, het nieuwbouwplan in het World Food Center in Ede, realiseren we circa 200 woningen en appartementen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van De Gelderse Stadstuin.

Fases in verkoop

De woningen en appartementen van Fase 1 en 2b in De Gelderse Stadstuin zijn in verkoop en de toewijzing van de woningen heeft plaatsgevonden.

Alle beschikbare woningen staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de definitieve prijzen. Indien er nog bouwnummers vrij zijn, dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

Prognose bouw en oplevering

De bouw van de 46 woningen van De Gelderse Stadstuin fase 1 (96% verkocht) is in volle gang. Als alles volgens planning verloopt, krijgen de 1e bewoners in het eerste kwartaal van 2024 de sleutel van hun nieuwbouwwoning.

Ook de 26 woningen van De Gelderse Stadstuin fase 2  (100% verkocht) zijn in aanbouw. Naar verwachting worden ook deze woningen in het voorjaar van 2024 opgeleverd.

De laatste fase in de Gelderse Stadstuin is fase 2b (75% verkocht). In het voorjaar start de bouw van deze woningen en naar verwachting worden de huizen in de zomer van 2025 opgeleverd.

Aan al bovenstaande prognoses kunnen geen rechten worden ontleend. Deze zijn namelijk afhankelijk is van onvoorziene zaken zoals hevige regenval, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven. De aannemer houdt je op de hoogte van de planning via de nieuwsbrief.

Wonen in De Gelderse Stadstuin? Maak nu een persoonlijk account aan
Woning kopen in De Gelderse Stadstuin? Zo werkt het!