3-kamer appartement #006

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Samen genieten, met voedsel in de hoofdrol

Dit appartement is een woning in nieuwbouwproject De Gelderse Stadstuin fase 1. Met plezier vertellen we je meer over deze bijzondere plek om te wonen. Zoals je weet, speelt voedsel een hoofdrol, maar laten we het wat concreter maken. Want wat betekent dit voor jou als je hier woont? Nou, wat dacht je van een gemeenschappelijke woonkamer met keuken aan de groene as en het voedselbos? En gezellig samen met buren eten op het terras onder de begroeide pergola. Zelfs in je appartement is het leven gericht op genieten van eten en de natuur. De grote terrassen kijken uit over een prachtig groen landschapen hebben een verticale kruidentuin en een geïntegreerd werk-/eetplateau. Zie je jezelf hier al zitten?

In aanbouw / bewoond

3-kamer appartement #006

ca. 118 m2
3 kamers
1 woonlaag
1 Parkeerplaats
ca. 13 m2Tuin
Zuiden
image alt

Inclusief badkamer en toilet

Het 3-kamer appartement wordt opgeleverd inclusief badkamer en toilet. Zo hoef je alleen nog maar vloer- en wandafwerking te regelen en een keuken uit te kiezen en dan kan je er al wonen!

image alt

Verwachte oplevering april 2024

Goed nieuws! De bouw van dit appartement is in volle gang en de verwachte opleverdatum is april 2024. Het wachten op de sleuteloverdracht wordt dus met de dag korter. Omdat de aannemer begonnen is met de bouw is er bouwrente van toepassing. Benieuwd naar de hoogte van dit bedrag? Neem daarvoor contact met ons op via 088 712 26 76.