Tussenwoning - in aanbouw #025

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Je wordt zondagochtend om 07.00 uur wakker van de fluitende vogeltjes. Je stapt uit bed, trekt je hardloopkleren en fluistert tegen je partner dat je gaat hardlopen. Zodra je buiten bent komt de rust van de zondagochtend tegemoet. Fijn om op deze manier lekker wakker te worden. Waar je ook gaat is het groen. En voor je het weet ben je in het Sysseltse bos. Als je na 45 minuten weer thuis komt, zie je dat de tafel al gedekt is en genieten jullie van een heerlijk ontbijt.

In aanbouw / bewoond

Tussenwoning - in aanbouw #025

ca. 103 m2
5 kamers
Vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
ca. 18 m2Tuin
Westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Een zeer complete woning

Alle woningen krijgen een complete badkamer en toilet met sanitair van Villeroy & Boch. Ook de keuken is bij de prijs inbegrepen.


Meer informatie over de afwerking van de woningen

image alt

Kom samen in het buurtpaviljoen

Wonen in de Gelderse Stadstuin is wonen in een groene, gezonde leefomgeving waar biodiversiteit versterkt wordt. Auto’s zijn door hoogteverschillen zoveel mogelijk uit het zicht geplaatst. Tussen de woningen komt een buurtpaviljoen met parkeerplekken, fietsenstalling, een gemeenschappelijke schuur en zelfs een overdekte veranda. Zo wordt er op een collectieve manier slim gebruik gemaakt van de ruimte. 


Meer informatie over het buurtpaviljoen en de servicekosten