Afwerking woningen De Veluwse Proeftuin fase 2

18 juni '21

Heb je al een woning in De Veluwse Proeftuin fase 2 op het oog? Dan ben je vast heel benieuwd hoe de woningen straks worden afgewerkt. We laten je het graag zien!

image alt

Inclusief Villeroy & Boch badkamer

Alle woningen in De Veluwse Proeftuin fase 2 krijgen een complete badkamer en toilet, zie tegelpakket 1. Zo worden de vloeren van het toilet en de badkamer standaard betegeld met grijze Villeroy & Boch vloertegels 30 x 30 cm en krijgt de douchehoek 15 x 15 cm vloertegels. De wanden van het toilet en de badkamer worden standaard betegeld met witte of crèmekleurige wandtegels in glans of mat met een afmeting van 20 x 40 cm.

Al het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe, zie sanitair pakket 3. Zo vind je in de toiletruimte een hangend toilet met softclosing en een fonteintje allebei van Avento. De badkamer wordt standaard uitgerust met een Avento wastafel met Swallow spiegel, Crometta douche en tweede toilet. Optioneel kan er gekozen worden voor een bad, dubbele wastafel, wastafelmeubel en spiegel met LED.

Ziet jouw droombadkamer er anders uit? Bespreek dit dan met de kopersbegeleider en bekijk de alternatieven mogelijkheden bij Total Home Concept.

Een Svedex binnendeur die past bij jouw woonwensen

Alle woningen in De Veluwse Proeftuin fase 2 krijgen standaard Svedex binnendeuren. Deze witte opdekdeuren met bovenlicht (m.u.v. meterkast) hebben een aluminium deurkruk. Past deze standaard deur niet bij jouw woonwensen of wil je liever een andere deurkruk? Bekijk dan de optionele Svedex deurpakketten en garnituur. Kies jij straks een klassieke, moderne of stoere deur? Er is genoeg variatie passend bij iedere woonstijl!

Vloer- en wandafwerking

In de showroom van Total Home Concept kies je straks jouw droombadkamer, binnendeuren en keuken uit. Maar in deze showroom van ruim 3000 m2, vind je ook een breed assortiment aan vloeren en mogelijke wandafwerking. Om de keuze makkelijker te maken hebben de interieurstylisten van Total Home Concept met zorg en liefde inrichtingspakketten in diverse stijlen samengesteld; Romance, Urban, Pure en Trend. Bij de samenstelling van het interieurpakket is er rekening gehouden met de aanwezige vloerverwarming. De prijzen kan je vinden in de keuken brochure. 

image alt

Keukenaanbieding

Een keuken is niet bij de woning inbegrepen maar Total Home Concept in Lelystad heeft wel een mooie keukenaanbieding gemaakt. Een complete keuken inclusief Siemens appratuur en montagekosten is er voor de rijwoningen vanaf € 8.800 en voor de vrijstaande woningen vanaf € 10.500. Het gaat dan om een luxe Kästle keuken met kunststof werkblad inclusief koelkast, combi-magnetron, inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en spoelbak met RVS mengkraan. 

Heb je andere wensen? Geen probleem! Total Home Concept biedt een ruim aanbod van absolute A-merken. De ervaren keukenadviseurs vertellen je graag meer over de nieuwste trends en helpen je met het samenstellen van jouw droomkeuken! 

Bekijk de keuken brochure