Schrijf je in voor De Veluwse proeftuin fase 4

10 maart '22

Het is vanaf vandaag mogelijk om je aan te melden voor de laatste fase in De Veluwse Proeftuin in Ede. De Veluwse Proeftuin fase 4. Deze fase bestaat uit 3 benedenwoningen en 6 bovenwoningen. Bekijk snel het nieuwe woningaanbod en meld je aan voor deze projectfase zodat we je op de hoogte kunnen houden wanneer de verkoop start. Dit zal naar verwachting rond mei dit jaar zijn. 

image alt

Welke woning is jouw favoriet?

In De Veluwse Proeftuin fase 4 komen 3 benedenwoningen van 76 m2 met 2 slaapkamers en een overdekt terras die grenst aan de gemeenschappelijke tuin. Daarnaast komen er ook 6 bovenwoningen met een woonoppervlakte van 99m2. De woonkamer met open keuken en balkon vind je op de eerste verdieping en op de tweede verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer gesitueerd. Welk woningtype spreekt jou het meeste aan? Laat je NAW gegevens achter onder het woningtype van jouw voorkeur. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en deze aanmelding geldt ook als aanmeldduur. Dus hoe sneller je dit doet hoe groter de kans op een woning.

Naar het woningaanbod

Concept vanafprijzen en plattegronden

De definitieve prijzen voor De Veluwse Proeftuin fase 4 zijn nog niet vastgesteld, maar we hebben wel de voorlopige vanafprijzen per woningtype op de website gepubliceerd. Binnenkort maken we ook de voorlopige prijzen op bouwnummerniveau bekend. De definitieve bouwnummerprijzen volgen later. 

Ook de concept plattegronden zijn te bekijken onder het woningtype. Later voegen we ook definitieve plattegronden op bouwnummerniveau toe. 

  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod