Afwerking woningen De Gelderse Stadstuin

8 augustus '22

Heb je al een woning in De Gelderse Stadstuin op het oog? Het fijne aan een nieuwbouwwoning is dat je deze helemaal kan inrichten naar jouw eigen smaak zonder dat je eerst de oude keuken of badkamer moet slopen. Hoe ziet jouw ideale keuken eruit? En heb je al nagedacht over je droombadkamer? In de koopsom van de woningen van De Gelderse Stadstuin is de standaard inbegrepen.

Inclusief Villeroy & Boch badkamer

Alle woningen in De Gelderse Stadstuin krijgen een complete badkamer en toilet met sanitair van Villeroy & Boch. Bekijk de sanitair en tegel brochure om de standaard pakketten te bekijken. 

Hoek- en tussenwoningen:
Sanitair pakket 1
Tegel pakket 1

Hoek- en tussenwoningen Special:
Sanitair pakket 3
Tegel pakket 1

Twee onder één kap woningen:
Sanitair pakket 3
Tegel pakket 1

Bekijk de sanitair brochure
Bekijk de tegelpakketten 

Andere wensen? Ontdek de mogelijkheden

Met deze standaardafwerking ben je in elk geval verzekerd van een inrichting die lang meegaat. Uiteraard zijn smaak en wensen persoonlijk. In overleg met de kopersbegeleider van de aannemer kun je jouw wensen bespreekbaar maken. Wil je de badkamer meer naar je zin maken en heb je je oog laten vallen op een woning? Of je nu kiest voor standaard of een aangepast plan, zowel de badkamer als het toilet zijn gebruiksklaar wanneer je de sleutel van je nieuwe huis krijgt. 

image alt

De keuken is bij de prijs inbegrepen

Een luxe Kästle keuken met kunststof werkblad is bij de woning inbegrepen. Deze complete keuken wordt geleverd inclusief spoelbak met RVS mengkraan en een koelkast, combi-magnetron, inductie kookplaat, afzuigkap en vaatwasser van Siemens. 

Heb je andere wensen? Geen probleem! Total Home Concept biedt een ruim aanbod van absolute A-merken. De ervaren keukenadviseurs vertellen je graag meer over de nieuwste trends en helpen je met het samenstellen van jouw droomkeuken! 

Bekijk de keuken brochure

Optioneel: vloer- en wandafwerking

In de showroom van Total Home Concept kies je straks jouw droombadkamer en keuken uit. Maar in deze showroom van ruim 3000 m2, vind je ook een breed assortiment aan vloeren en mogelijke wandafwerking. Om de keuze makkelijker te maken hebben de interieurstylisten van Total Home Concept met zorg en liefde inrichtingspakketten in diverse stijlen samengesteld; Romance, Urban, Pure en Trend. Bij de samenstelling van het interieurpakket is er rekening gehouden met de aanwezige vloerverwarming. De prijzen kan je vinden in de keuken brochure. 

  Bekijk het woningaanbod
  Bekijk de planning