Laatste 2 onder 1 kapwoning beschikbaar!

27 juli '23

Op deze uniek plek in Ede wil je wonen! En dit is echt je allerlaatste kans want er is nog slechts één 2 onder 1 kapwoning te koop in de Gelderse Stadstuin. Waarom je graag op het World Food Center wil wonen? We vertellen je het graag.

Een begane grond met mogelijkheden

Bijzonder aan deze 2 onder 1 kapwoning is de hoogte op de begane grond. Maar liefst 3,17 meter! Dat geeft gelijk een extra ruim gevoel. In de zomermaanden zet je de schuifpui lekker open terwijl je staat te koken in jouw droomkeuken. Zo haal je buiten echt naar binnen. Optioneel kun je van deze fijne ruimte ook een master bedroom mét walk-in closet en ensuite badkamer maken!

1
1
image alt

Genieten op het terras

Op de eerste verdieping vind je de riante woonkamr. Je kunt deze ruimte helemaal naar eigen wens inrichten. Maak je er een grote living van met pantry of plaats je hier ook de keuken omdat je de ruimte op de begane grond inricht als masterbedroom? De keuze is aan jou! 

In de zomer zet je de schuifpui naar het balkon open en plof je met een goed glas wijn op de loungebank neer. Wie weet loop je straks nog even richting het bos met de hond. Dat kan! Het bos is hier praktisch je achtertuin.

Bouwnummer 15 bekijken

Kopers aan het woord

Nick en Andreea en Martijn en Cécile kochten een huis in de Gelderse Stadstuin in Ede. Zij vertellen vol enthousiasme waarom zij kozen voor een nieuwbouwwoning op deze unieke plek. Wie weet worden dit wel jouw toekomstige buren. Kijk je mee?

  Meer nieuws lezen
  Woning bekijken