Logo Logo

Je hebt straks de mogelijkheid om het volledige aankoopproces voor een woning in De Veluwse Proeftuin, digitaal te doorlopen. Maar wat als je liever met een makelaar om tafel gaat? Kan dat dan nog wel? Natuurlijk! We stellen de betrokken projectmakelaar, graag aan je voor.

Lees verder

Op 11 mei 2020 verzorgt de Gemeente Ede een live ‘webcast’ (online presentatie) over de projecten in de stationsomgeving. Dat houdt in dat je via internet rechtstreeks de presentatie kunt volgen. De uitzending is ook live te volgen via EdeTV. Tijdens de online presentatie kun je via Whatsapp (0653306388) of mijnomgeving@ede.nl vragen stellen.

Lees verder

Op dit moment zijn we druk bezig met alle voorbereidingen rondom het World Food Center in Ede. Zo hebben we onder andere een Facebookpagina aangemaakt. Wil je niets missen? Like onze Facebookpagina 'Nieuwbouw World Food Center' dan snel!

Lees verder

Wil jij misschien een nieuwbouwwoning in De Veluwse Proeftuin kopen? In dit nieuwsbericht wordt stap voor stap uitgelegd hoe jij je droom kunt verwezenlijken!

Lees verder

In Ede, in de regio Foodvalley en vlakbij de Wageningen University & Research, wordt het voormalige kazerneterrein Maurits Zuid omgetoverd tot dé food-ontmoetingsplek in Nederland: het World Food Center. Een plek waar bedrijven en organisaties zich vestigen, waar bezoekers spelenderwijs alles over ons voedsel te weten komen en waar mensen wonen, werken en thuiskomen. Het is een plek waar voedsel centraal staat en de adembenemende natuur van de Veluwe letterlijk het gebied binnenkomt. Op deze magische plek wil jij straks toch ook wonen!

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.