Logo Logo

In De Veluwse Proeftuin fase 1 woon je middenin de natuur. En het uitzicht vanaf jouw balkon is straks indrukwekkend mooi! Of je nou kiest voor een appartement op de eerste of tiende verdieping. Ja, je leest het goed er komt een extra woonlaag op het appartementencomplex. Benieuwd naar het uitzicht per verdieping? Bekijk de nieuwe beelden en video!

Lees verder

Voor iedereen die niet bij de Meet & Greet van De Veluwse proeftuin aanwezig kon zijn, hebben we een PDF laten maken van het uitgedeelde boekje met het toekomstig woningaanbod in Ede. Je kunt deze bekijken, opslaan en eventueel zelf thuis uitprinten. Was je er wel bij? Bekijk dan de after movie!

Lees verder

De indicatieve prijzen voor de eengezinswoningen in De Veluwse Proeftuin fase 2 staan op de website. Heb je al een woning op het oog? Kijk dan gauw bij het woningaanbod of jouw favoriete woning binnen je budget past. En heb je de nieuwe conceptbeelden van de woningen al gezien? Het wordt steeds mooier!

Lees verder

De bouwnummers met de indicatieve prijzen en concept plattegronden staan online. Ook hebben we nieuwe concept beelden op de website geplaatst. Welk bouwnummer is jouw favoriet? Bekijk snel het woningaanbod.

Lees verder

Dat smaakt naar meer! Dat moet je gedacht hebben na het zien van die gave nieuwe beelden van De Veluwse Proeftuin. Tijd om deze unieke plek eens in het echt te komen bekijken. Kom je op donderdagavond 16 juli naar de Meet & Greet? In verband met corona is aanmelden verplicht.

Lees verder

De indicatieve prijzen voor de appartementen in De Veluwse Proeftuin fase 1 staan op de website. Heb je al een woning op het oog? Kijk dan gauw bij het woningaanbod of jouw favoriete woning binnen je budget past. En heb je de nieuwe conceptbeelden van de appartementen al gezien? Het wordt steeds mooier!

Lees verder

Op donderdagavond 16 juli organiseren we een Meet & Greet voor De Veluwse Proeftuin fase 1. Tijdens een coronaproof evenement vertellen we je graag mee over dit unieke nieuwbouwplan. Zet deze datum dus vast in je agenda!

Lees verder

De komende periode gaat de gemeente verder met de uitwerking van van de structuurvisie voor bouwveld N oftewel De Veluwse Proeftuin. De definitieve vaststelling van het bestemmingsplan is gepland na de zomervakantie van dit jaar.

Lees verder

Je hebt straks de mogelijkheid om het volledige aankoopproces voor een woning in De Veluwse Proeftuin, digitaal te doorlopen. Maar wat als je liever met een makelaar om tafel gaat? Kan dat dan nog wel? Natuurlijk! We stellen de betrokken projectmakelaar, graag aan je voor.

Lees verder

Op 11 mei 2020 verzorgt de Gemeente Ede een live ‘webcast’ (online presentatie) over de projecten in de stationsomgeving. Dat houdt in dat je via internet rechtstreeks de presentatie kunt volgen. De uitzending is ook live te volgen via EdeTV. Tijdens de online presentatie kun je via Whatsapp (0653306388) of mijnomgeving@ede.nl vragen stellen.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.