Logo Logo

Planning Word Food Center

Het World Food Center heeft een oppervlakte van ongeveer 60 voetbalvelden en heeft delen waar woningbouw wordt afgewisseld met werken, recreëren en uitgaan. Het is momenteel het streven het gehele plangebied in 2028 opgeleverd te hebben. Hoe deze planning eruit ziet, lees je hieronder.

Woningen De Veluwse Proeftuin

De eerste wijk waar woningen in verkoop komen, is De Veluwse Proeftuin. Op de pagina Planning van deze wijk lees je wanneer.

Planning De Veluwse Proeftuin

Innovatie, cultuur en beleving

De delen in het World Food Center waar geen woningen komen, zijn grond voor innovatie, cultuur en beleving. Er is al heel wat te doen, er hebben zich al enkele pioniers op het terrein gevestigd. Weten wie straks wellicht jouw buren zijn? Kijk dan eens op de pagina Voorzieningen. Uiteraard vestigen zich de komende jaren nog veel meer bedrijven, instellingen en kleine zelfstandigen op het World Food Center. Heb je vragen en/of interesse je ook zakelijk hier te vestigen? We vertellen je er graag meer over.

Lees meer over vestigen op het WFC

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.