World Food Center Development

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling, GREEN en Van Wijnen werken samen onder de vlag van World Food Center Development (WFCD). Het driemanschap is verantwoordelijk voor de gebiedsontwikkeling, het wonen en de realisatie van het Food Innovation District.

Van Wijnen

Wij zijn Van Wijnen. Samen bouwen we aan ruimte voor een beter leven. Een gebouw krijgt pas betekenis wanneer het wordt gebruikt door mensen. Want dan komt een plek tot leven. In de afgelopen 113 jaar hebben we geleerd dat het niet in stenen zit, maar in mensen. Want door er in te wonen, werken, leren, zorgen en recreëren krijgt een ruimte of plek pas écht betekenis. Als betrokken vakliefhebbers kijken we voorbij de techniek. We zoeken in elke opgave de verbinding met bewoners, klanten, de directe omgeving en vakgenoten. Dat doen we lokaal vanuit 24 ondernemingen in Nederland, duurzaam en dichtbij de klant en leveranciers. Zo staat ons werk nooit op zichzelf, maar houdt het voor zoveel mogelijk mensen zo lang mogelijk waarde. Dat zie je niet alleen terug in wat we doen, maar ook in wie we zijn. Dat noemen we: meer dan bouwen.

GREEN

GREEN Real Estate B.V. uit Alphen aan den Rijn ontstond in oktober 2005. GREEN richt zich op de ontwikkeling, aan-en verkoop en het management van vastgoed. Het doel van de onderneming is het vermogen van de familie Zeeman te beleggen in vastgoed. GREEN is daarmee onderdeel van het familiebedrijf Zeeman dat ondernemerschap hoog in het vaandel heeft. Centraal in de filosofie van GREEN staat haar verantwoordelijkheid voor de juiste samenhang tussen gebouw, locatie, omgeving en gebruiker. Met deze benadering van vastgoed dragen wij bij aan een inspirerende werk-, winkel en woonomgevingen.

BPD

Een fijn thuis voor iedereen. Dát is wat we belangrijk vinden en waar we ons voor inzetten bij BPD. Als gebiedsontwikkelaar realiseren we al bijna 75 jaar woningen en woonomgevingen in Nederland en Duitsland. Duurzame, betaalbare nieuwbouwwoningen, die bereikbaar zijn voor iedereen. Ook voor de generaties van de toekomst. BPD heeft als gebiedsontwikkelaar ruime ervaring met de ontwikkeling van hybride locaties, waar wonen, werken en recreëren hand in hand gaan.

  Geschiedenis
  Visie