Nieuwbouw World Food Center verrijkt Ede

Ede wordt steeds vaker als aantrekkelijke vestigingsplaats gezien voor mensen uit de grote steden. Ze zien een kans om in het rustige Ede nieuw te wonen met het genot van de grote stad nog binnen handbereik. Ede is geliefd om haar schitterende natuur, goede voorzieningen en rijke verenigingsleven. Goede kans als je in Ede woont dat je er nooit meer weg wilt.

Ede en nieuwbouw

Gelukkig is er in Ede nog volop ruimte voor het realiseren van complete nieuwbouwwijken. Dat wordt dan ook gedaan. Overigens zonder de mooie natuur aan te tasten. Het World Food Center is een voorbeeld van hoe Ede verrijkt wordt met nieuwbouw zonder het karakter van de plek en de natuur onrecht aan te doen. De kwaliteiten van de omgeving en Ede worden optimaal benut en daar wordt een eigentijdse, duurzame, hoogwaardige woonwijk in geïntegreerd.

Hier wonen?

Op het World Food Center is volop plaats voor stedelijk en tegelijkertijd ontspannen wonen. Voel jij je thuis in deze inspirerende omgeving voorzien van alle stadse gemakken maar dan wel dicht bij de natuur? Bekijk dan De Veluwse Proeftuin of De Gelderse Stadstuin eens. 

Ede
Vragen? Neem gerust contact met ons op
Een militair verleden? Dit ging eraan vooraf