Laatste kans: nog één appartement te koop!

29 november '23

Wil jij graag in World Food Center in Ede wonen? Dan is dit je kans! Er is namelijk nog maar één appartement vrij. De bouw van het 3-kamerappartement is al gestart en de verwachte opleverdatum staat op maart 2024. Als je nu koopt, kun je er dus al heel snel in!

Bekijk appartement
image alt

Wonen midden in de natuur

Ruim wonen met uitzicht op de bossen? In World Food Center wordt het werkelijkheid. Bouwnummer 6 is het allerlaatste beschikbare appartement in De Gelderse Stadstuin fase 1. Dit duurzame appartement ligt op de begane grond en heeft maar liefst 118 m2 aan woonoppervlakte, een externe berging en eigen parkeerplaats bij het gebouw. Met een ruim terras van 12 m2 óp het zuiden, kun je volop genieten van de natuur. Je woont hier met uitzicht op het landschap en vlak bij de monumentale kazernegebouwen. En dat terwijl de binnenstad van Ede binnen handbereik is.

image alt

Open huis

Ben je benieuwd hoe het appartement er van binnen uit ziet? Kom dan op zaterdag 9 december van 11.00 - 13.00 uur langs aan de Lijsterbeshof 6 in Ede. Het verkoopteam staat voor je klaar!

Waar: bouwplaats De Gelderse Stadstuin route
Wanneer: zaterdag 9 december | 11:00 – 13:00 uur

Oplevering maart 2024

Omdat de bouw van de appartementen in volle gang is, hoef je niet lang meer te wachten op de sleutel. En met een compleet opgeleverde badkamer, hoef je alleen nog maar vloer- en wandafwerking te regelen en een keuken uit te kiezen.

Als alles volgens planning verloopt, worden de appartementen in maart 2024 opgeleverd. Dus wil jij over een paar maanden de eerste bewoner zijn van deze gloednieuwe woning? Grijp dan nu je kans en vraag vrijblijvend een optie aan!

Optie aanvragen