Lagenoverzicht De Gelderse Stadstuin fase 1

21 februari '22

Heb je al een appartement op het oog in De Gelderse Stadstuin fase 1? Dan ben je vast reuze benieuwd waar jouw favoriete woning zich bevindt in het appartementengebouw? En waar parkeer je straks je auto en stal je jouw fiets? Deze vragen worden allemaal beantwoord wanneer je het lagenoverzicht bekijkt. Doe er je voordeel mee!

Lagenoverzicht bekijken
image alt

Een gemeenschappelijke huiskamer

De Gelderse Stadstuin fase 1 bestaat uit een gebouw met vier verdiepingen. Onder het gebouw vind je een parkeerkelder met circa 38 parkeerplaatsen. Buiten het gebouw bevinden zich ook nog circa 12 eigen parkeerplaatsen en 9 openbare parkeerplaatsen. Verder vind je op de begane grond een gemeenschappelijk terras en is het gebouw voorzien van een collectieve huiskamer. Ook hebben sommige woningen een eigen bergruimte in de parkeerkelder.

Op de begane grond van het gebouw vind je het gemeenschappelijk terras met genoeg bergruimte en toegang tot 9 appartementen. Wanneer je naar rechts klikt zie je het lagenoverzicht van de eerste verdieping met 11 appartementen. Gevolgd door de tweede verdieping met 11 appartementen. Op de derde verdieping zijn er in totaal 10 appartementen ook met een balkon. Op de bovenste en laatste verdieping vind je in totaal drie penthouses. 

Ik heb een vraag? Contact opnemen
Ook wonen in De Lichtpen? Bekijk het woningaanbod